Mobile menu
Sudjelujte u kreiranju novog Hajdukovog kalendara!

Sudjelujte u kreiranju novog Hajdukovog kalendara!

 
18/10/2017 - 14:40 sati
Klub
Foto: Robert Matić/ hajduk.hr
Sudjelujte u kreiranju novog Hajdukovog kalendaraSudjelujte u kreiranju novog Hajdukovog kalendaraSudjelujte u kreiranju novog Hajdukovog kalendaraSudjelujte u kreiranju novog Hajdukovog kalendaraSudjelujte u kreiranju novog Hajdukovog kalendaraSudjelujte u kreiranju novog Hajdukovog kalendaraSudjelujte u kreiranju novog Hajdukovog kalendaraSudjelujte u kreiranju novog Hajdukovog kalendaraSudjelujte u kreiranju novog Hajdukovog kalendaraSudjelujte u kreiranju novog Hajdukovog kalendaraSudjelujte u kreiranju novog Hajdukovog kalendaraSudjelujte u kreiranju novog Hajdukovog kalendaraSudjelujte u kreiranju novog Hajdukovog kalendaraSudjelujte u kreiranju novog Hajdukovog kalendaraSudjelujte u kreiranju novog Hajdukovog kalendaraSudjelujte u kreiranju novog Hajdukovog kalendaraSudjelujte u kreiranju novog Hajdukovog kalendaraSudjelujte u kreiranju novog Hajdukovog kalendaraSudjelujte u kreiranju novog Hajdukovog kalendaraSudjelujte u kreiranju novog Hajdukovog kalendaraSudjelujte u kreiranju novog Hajdukovog kalendaraSudjelujte u kreiranju novog Hajdukovog kalendaraSudjelujte u kreiranju novog Hajdukovog kalendaraSudjelujte u kreiranju novog Hajdukovog kalendaraSudjelujte u kreiranju novog Hajdukovog kalendaraSudjelujte u kreiranju novog Hajdukovog kalendaraSudjelujte u kreiranju novog Hajdukovog kalendara
Sudjelujte u kreiranju novog Hajdukovog kalendara

Dragi navijači,

pred vama je širi izbor najboljih fotografija iz 2017. godine od kojih će 12 biti unutar novog službenog kalendara HNK Hajduk za 2018. godinu. Deset fotografija iz kalendara birate upravo Vi, a preostale dvije bit će odabrano unutar svlačionice prve momčadi.

Pravila su jednostavna, na službenom Hajdukovom Facebook profilu, čiju poveznicu možete pronaći OVDJE, nalaze se sve fotografije u širem izboru. Onih 10 fotografija koje budu imale najveći broj likeova zaslužit će svoje mjesto u kalendaru za iduću godinu. U slučaju da budu izabrane dvije ili više fotografija na kojem je isti igrač u prvom planu, uzet će se ona sa (naj)većim brojem likeova. Glasovanje (''lajkanje'') traje do petka 20. listopada u 23:59 sati.

Glasovanje je počelo u srijedu 18. listopada u 14:45 sati.

18/10/2017 - 14:40 sati
Klub
Foto: Robert Matić/ hajduk.hr