Mobile menu
Subota na Poljudu: Podržimo Bijele u prvoj službenoj domaćoj utakmici ove godine!

Subota na Poljudu: Podržimo Bijele u prvoj službenoj domaćoj utakmici ove godine!

 
21/2/2018 - 10:46 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Slaven B. 0:1 (Split, 24/2/2018)"

Maksimirski derbi i pobjeda protiv Dinama je iza hajdukovaca koji su se već okrenuli prirpemama za sljedeći prvenstveni ogled protiv Slaven Belupa na Poljudu. Prvi je to službeni domaći dvoboj za momčad Željka Kopića u 2018. godini, a Hajdukov trener prvi će se put susresti protiv svog bivšeg kluba na čijoj je klupi sjedio dvije i pol sezone. 

Bit će to lijepa prigoda za pozdraviti igrače koji su na sjajan način otvorili proljetni dio sezone, ali i potvrdili izvrsnu formu započetu još s kraja jesenskog dijela. Šesta uzastopna pobjeda u službenim utakmicama, sedma u posljednjih osam odigranih (uz jedan neriješeni ishod) dobar su razlog za subotnji posjet poljudskim tribinama. Također, Kopićevi igrači su već četiri susreta bez primljenog gola. 

Ulaznice za susret su u prodaji, a sve o cijenama i prodajnim mjestima možete pronaći OVDJEU tijeku je i prodaja polusezonskih pretplata za sezonu 2017/2018 za Hajdukove utakmice na Poljudu. Do kraja sezone Bijeli će na domaćem travnjaku odigrati ukupno osam prvenstvenih dvoboja. 

Ogled s ''farmaceutima'' sudit će Ivan Vučković iz Zagreba, a pomagat će mu sugrađanin Ivica Modrić te Vedran Đurak iz Stupnog. Četvrti sudac je Goran Pečarić iz Zagreba, odakle dolazi delegat Zlatko Stanković, dok je kontrolor suđenja Šime Vukić iz Rijeke.

21/2/2018 - 10:46 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr