Mobile menu
Statistika hajdukovaca u mjesecu kolovozu

Statistika hajdukovaca u mjesecu kolovozu

 
30/8/2016 - 16:26 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Momčad Marijana Pušnika u kolovozu je odigrala 8 službenih utakmica i pritom ostvarila učinak od četiri pobjede, jednog neriješenog rezultata i tri poraza. Bijeli su u prvenstvu odigrali 5 dvoboja u kojima su 2 puta slavili, jednom remizirali te su 2 puta poraženi, dok su u Europi u tri susreta upisali 2 pobjede i 1 poraz.

Ostvarena gol-razlika iznosi +2, odnosno 15 postignutih i 13 primljenih zgoditaka, od toga je 9 pogodaka postignuto i primljeno u prvenstvenim ogledima. U kvalifikacijama za Europa ligu omjer je pozitivan, 6 postignutih i 4 primljena gola.

Pušnikovi igrači postigli su skoro 2 zgoditka po susretu. Ukupno 8 igrača upisalo se u strijelce, a na ljestvici prednjači Ante Erceg koji je postigao tri pogotka, pritom je upisao i jednu asistenciju. S Franckom Ohandzom Ante dijeli prvo mjesto najboljih strijelaca Hajduka u dosadašnjih sedam kola MAXtv Prve lige.

Po dva pogotka postigli su Franck Ohandza, Marko Ćosić i Tino Sušić, a po jedan gol zabili su Ardian Ismajli, Zoran Nižić, Ahmed Said Said te Fran Tudor, u dva su navrata protivnici dali autogol (Istra, Lokomotiva).

Najbolji asistent u momčadi tijekom kolovoza bio je Ahmed Said koji je skupio 3 asistencije, slijede ga Sušić i Tudor s po 2 asistencije za gol.

U mjesecu koji je upravo na izmaku trener Pušnik koristio je 25 igrača. Najviše nastupa upisali su Kalinić, Vlašić, T. Bašić, Tudor, Ohandza i Said koji su odigrali 7 utakmica, dok po nastup manje imaju Ismajli i Kožulj. Najviše minuta (660) odigrao je kapetan Lovre Kalinić, slijedi ga dokapetan Nikola Vlašić s 580 minuta provedenih na terenu.

Ponosni smo na podatak da je Poljud u 5 susreta u kolovozu pohodilo 93.478 gledatelja odnosno 18.696 u prosjeku po utakmici.

30/8/2016 - 16:26 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr