Mobile menu
Statistika druge momčadi Bijelih nakon 11 odigranih kola

Statistika druge momčadi Bijelih nakon 11 odigranih kola

 
13/10/2017 - 11:35 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Hajduk II u 12. kolu 2. HNL u subotu gostuje kod Kustošije. Bijeli time započinju drugi krug natjecanja. Podsjetimo, momčad trenera Siniše Oreščanina na startu prvenstva je pobijedila Kustošiju na Poljudu, strijelac prvog pogotka u toj utakmici bio je Mario Ćurić, dok je Renato Pantalon bio strijelac autogola. Utakmica Kustošija - Hajduk II igra se u subotu s početkom u 15.00 sati, tekstualni prijenos možete pratiti putem našeg Twitter profila.

Druga momčad Hajduka pod vodstvom trenera Oreščanina sa 17 osvojenih bodova drži četvrtu poziciji na prvenstvenoj ljestvici Druge HNL. Bijeli su nakon prvog dijela prvenstva ostvarili učinak od pet pobjeda, dvai neriješena ishoda te četiri poraza. Odigrali su hajdukovci šest domaćih utakmica u kojima su triput slavili, jednom remizirali, dok su dva puta gosti odnijeli sva tri boda. Postigli su na Poljudu Bijeli šest pogodaka te primili pet. U pet gostujućih susreta Bijeli imaju statistiku od dvije pobjede, jednog remija i dva poraza uz gol-razliku 9:5.

Hajduk II je s 15 postignutih pogodaka jedna od najefikasnijih momčadi lige. Ukupno sedam igrača upisalo se u strijelce, a na ljestvici prednjači Ivan Delić koji je u 11 kola postigao pet pogodaka i trenutno se nalazi na drugom mjestu ljestvice strijelaca lige. Slijede ga Darko Nejašmić i Mario Ćurić koji su zabili dva gola, po jedan su dodali Michele Šego, Jerko Šeparović, Goran Gruica i Ardit Deliu, dok su suparnici u dva navrata zabili autogol.

Trener Oreščanin koristio je sveukupno 28 igrača u 11 susreta, a maksimalnu minutažu upisao je vratar Ivo Grbić koji je skupio ukupno 990 minuta, dok je četiri minute manje igrao stoper Gruica. Po 10 nastupa imaju Ivica Batarelo, Luka Pasariček, Delić, Ćurić i Nejašmić.

HAJDUK II, statistika nakon 11 kola: 

Najbolji strijelci:
1.  Ivan Delić - 5
2. Darko Nejašmić, Mario Ćurić - 2

Najviše nastupa:
1. Ivo Grbić, Goran Gruica - 11 
2. Ivica Batarelo, Luka Pasariček, Mario Ćurić, Ivan Delić i Darko Nejašmić - 10

Najveća minutaža:
1. Ivo Grbić - 990
2. Goran Gruica - 986
3. Ivica Batarelo - 900

13/10/2017 - 11:35 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr