Mobile menu
Stanko Poklepović: Igrači ne zaslužuju negativne kritike jer su se potrošili do kraja

Stanko Poklepović: Igrači ne zaslužuju negativne kritike jer su se potrošili do kraja

 
3/3/2015 - 13:49 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Stanko Poklepović uoči VinogradaraStanko Poklepović uoči VinogradaraStanko Poklepović uoči VinogradaraStanko Poklepović uoči Vinogradara
Stanko Poklepović uoči Vinogradara

Trener Hajduka Stanko Poklepović održao je konferenciju za novinare uoči revanš utakmice četvrtfinala Kupa Hrvatske protiv Vinogradara (Poljud, srijeda 17 sati; prva utakmica 3:0 za Hajduk). 

Ipak najviše se govorilo o stanju u momčadi i o zadnjoj utakmici protiv Zadra. 

Na kritike na račun igrača Poklepović je jasno odgovorio štiteći svoje igrače: 

“Mi nismo pobijedili Zadra, ali nismo ni izgubili. Nitko ne može reći da se igrači nisu maksimalno trudili. Bilo je pogrešaka, tehničkih i taktičkih, koje ću ja odmah ispravljati, i s tim ne mogu biti zadovoljan. Ali za trku i zalaganje trebate im dati "desetku" jer su jurili devedeset minuta ka’ pasi, od početka do kraja, a imali su zaostatak od 0:2. Onda to ne može biti katastrofa i blamaža, neka mi to oprosti bilo tko, ne može!” 

Govoreći o promociji mladih igrača trener Hajduka je naglasio: 

“Nitko ne kaže da se neće promovirati mladi igrači, ali kroz rezultat. Ne možete mladog igrača promovirati kroz poraze, kroz izgubljene utakmice ili slabo izdanje. Ja ako stavim Balića igrati, a on je mlad, trebalo bi ga staviti kad je dobra situacija, a on je ušao u lošoj situaciji i pokazao je prave stvari. Vi ste ga odmah nacrtali da je "desetka". I njemu svaka čast, Balić će igrati... Treba voditi računa o posebnostima našeg igračkog kadra i da ti igrači imaju predispozicije da se razviju, ali mi moramo napraviti rezultat, a to je pobjeda.”

Više pogledajte u video prilogu.

3/3/2015 - 13:49 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr