Mobile menu
Sprintevi s opterećenjem središnji dio prvog nedjeljnog treninga

Sprintevi s opterećenjem središnji dio prvog nedjeljnog treninga

 
15/1/2017 - 12:37 sati
Prva momčad
Sve vijesti vezane za temu "Zimske pripreme 2017. (HNK Hajduk Split)"

Deveti trening priprema nogometaši Joana Carrilla odradili su jutros kao uvertiru u poslijepodnevni, deseti, kojim će se zaključiti prvi od sedam tjedana priprema za proljetni dio sezone. U video-prilogu s jutrošnjeg treninga vidjet ćete da se jutros glavninom radilo na fizičkom dijelu, trčanju s opterećenjem, popularnim "saonicama". Za poslijepodne je predviđen nogometni dio.

Kao što smo već najavili, zamjenske treninge zbog lakše ozljede ovaj vikend radi Zvonimir Kožulj, baš kao i Marko Bencun i Josip Bašić koji su otpočetka u posebnom programu i nisu još u mogućnosti u potpunosti raditi s momčadiBruno Budalić je zbog povišene tjelesne temperature od petka na prisilnom mirovanju. 

Ostali igrači koje trener Carrillo ima na raspolaganju uspješno izvršavaju sve zadatke koje je stručni stožer planirao u prvom tjednu priprema. Za uvodnih sedam dana bilo je predviđeno 10 treninga te testiranja u preostalim terminima. Do odlaska iz Splita u iduću nedjelju, Bijeli će osim današnjeg poslijepodnevnog odraditi još 10 treninga na Poljudu. U idućim danima hajdukovcima će se priključiti i Jefferson, Fran Tudor i Josip Juranović.

15/1/2017 - 12:37 sati
Prva momčad