Mobile menu
Splitski sportski dječji vrtići na Poljudu

Splitski sportski dječji vrtići na Poljudu

 
21/10/2016 - 12:21 sati
Klub
Foto: hajduk.hr
Sportski vrtići posjetili stadion PoljudSportski vrtići posjetili stadion PoljudSportski vrtići posjetili stadion Poljud
Sportski vrtići posjetili stadion Poljud

Naš Klub danas su posjetili najmlađi navijači. Riječ je o polaznicima tri sportska dječja vrtića ''Miki'', ''Švrćo'' i ''Palčić'', koji su pohodili Poljud zajedno s trenerima i odgajateljicama.

Djeca su razgledala Hajdukove trofejne sale te iskoristila priliku za fotografiranje s brojnim trofejima i ostalim predmetima iz bogate Hajdukove povijesti.

Dobrodošlicu im je poželio predsjednik Uprave Ivan Kos koji je izrazio zadovoljstvo što ih vidi na Poljudu te ih pozvao da posjete i utakmice najdražeg Kluba. 

Šestogodišnja Lara Jaić iz dječjeg vrtića 'Miki' predsjedniku se pohvalila svojom članskom iskaznicom te povela hajdučku pjesmu koju su ostali zdušno prihvatili. 

Kako je posjet organiziran točno po završetku treninga prve momčadi, mladi navijači dobili su priliku za zajedničku fotografiju s igračima Hajduka Tomom Bašićem i Zoranom Nižićem, kojima su na rastanku poželjeli sreću na utakmici u Puli.

21/10/2016 - 12:21 sati
Klub
Foto: hajduk.hr