Mobile menu
Splitski sportaši i novinari donirali beskućnicima više od 2 tone hrane!

Splitski sportaši i novinari donirali beskućnicima više od 2 tone hrane!

 
22/12/2014 - 11:18 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sportaši i novinari donirali više od 2 tone za beskućnikeSportaši i novinari donirali više od 2 tone za beskućnikeSportaši i novinari donirali više od 2 tone za beskućnikeSportaši i novinari donirali više od 2 tone za beskućnikeSportaši i novinari donirali više od 2 tone za beskućnikeSportaši i novinari donirali više od 2 tone za beskućnikeSportaši i novinari donirali više od 2 tone za beskućnikeSportaši i novinari donirali više od 2 tone za beskućnike
Sportaši i novinari donirali više od 2 tone za beskućnike

Splitska sekcija Hrvatskog zbora sportskih novinara, u suradnji s brojnim sportašima i klubovima, provela je humanitarnu akciju "Tona hrane za splitske beskućnike". Akcija je i ove godine polučila uspjeh, prikupljene donacije hrane i higijenskih potrepština daleko su premašile očekivane količine. Prikupljeno je, naime, više od 2 tone donacija!

Poznati splitski sportaši, nogometaši Hajduka i RNK Split, sestre Lucija i Ana Zaninović, Blanka Vlašić, vaterpolisti Mornara, splitski jedriličari, te sportski novinari iz splitske sekcije HZSN-a, donaciju su danas uručili u udruzi "MoST'" u Gundulićevoj ulici 22 u Splitu.

U ime udruge MoST zahvalila se predsjednica Đordana Barbarić.
- Ovo je posebna ljudska podrška, i u ime svih nas se zahvaljujemo na ovim donacijama. Da smo ostali u starom prihvatilištu, sigurno ne bi moglo sve stati. Veliko hvala za sve koje su sudjelovali u akciji "Tona hrane za splitske beskućnike".

Njezin pomoćnik Dado Lelas se također obratio okupljenima.
- U ovim prostorijama došli smo do novih smještajnih kapaciteta, a sigurno je brojka od 33 kreveta pomak. Međutim, još uvijek imamo desetak ljudi koji će zimu provesti na ulici. Oni ovdje dođu kako bi se presvukli i otuširali, ali nema slobodnog kreveta. Što je tu je, nadamo se uvijek boljoj situaciji.

- Moram biti iskren i reći kako smo mi kao novinari bili samo jedna spona između udruge i svih koji su donirali hranu i higijenske potrepštine MoST-u. Stoga zahvaljujem svima koji su sudjelovali u ovoj akciji - zaključio je predsjednik HZSN-sekcija Split Tomislav Gabelić .

22/12/2014 - 11:18 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr