Mobile menu
Splitska banka potpisala dvogodišnji sponzorski ugovor s Hajdukom

Splitska banka potpisala dvogodišnji sponzorski ugovor s Hajdukom

 
16/3/2018 - 11:43 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Na konferenciji za medije održanoj danas na Poljudu u Bijelom salonu svečano je potpisan sponzorski ugovor kojim Hajduk zadržava jednog od svojih najvećih i tradicionalnih sponzora - Splitsku banku, koja je od svibnja prošle godine u vlasništvu OTP grupe u Hrvatskoj.

Ugovor su potpisali, u ime Hajduka predsjednik Uprave Ivan Kos, a u ime Splitske banke, zamjenik predsjednika Nadzornog odbora, Balázs Békeffy, inače predsjednik uprave OTP banke Hrvatska.

Splitska banka je upravo jučer objavila kako će nakon potpunog spajanja s OTP bankom Hrvatska, nakon 1. listopada 2018. buduća jedinstvena banka nastaviti poslovanje pod imenom OTP banka Hrvatska sa sjedištem u Splitu i zato je danas predstavljen i logo buduće banke na dresu Hajduka. 

Banka će u budućnosti koristiti već dobro poznati logo OTP banke Hrvatska, a Hajdukovi prvotimci Zoran Nižić, Ahmed Said Said, Karlo Letica i Marko Futacs su pokazali kako će dres u svim varijantama izgledati s novim OTP logom koji će Hajduk nositi u idućoj nogometnoj sezoni.

Splitska banka, kao buduća OTP banka Hrvatska nastavlja sa svojom aktivnim sudjelovanjem u podršci svih aspekata društvenog života Splita, a naravno da je sport bio i ostao bitan dio splitskog „đira“. Nakon proširenja suradnje s KK Splitom, VK Jadranom i mnogim drugim splitskim klubovima i sportovima kojima banka daje podršku, banka kao dio OTP grupe nastavlja možda i svoju najdražu nekoliko desetljeća staru tradiciju partnerstva s Hajdukom, kao s jednim od najvažnijih simbola Splita i Dalmacije.

16/3/2018 - 11:43 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr