Mobile menu
Spektakularna Bila noć okupila preko 700 gostiju

Spektakularna Bila noć okupila preko 700 gostiju

 
12/2/2017 - 15:45 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Bila noćBila noćBila noćBila noćBila noćBila noćBila noćBila noćBila noćBila noćBila noćBila noćBila noćBila noćBila noćBila noćBila noćBila noćBila noćBila noćBila noćBila noćBila noćBila noćBila noćBila noćBila noćBila noćBila noćBila noćBila noćBila noćBila noćBila noćBila noćBila noćBila noćBila noćBila noć
Bila noć

Sinoć je u hotelu Le Meridien Lav nakon dugog niza godina održana Bila noć Hajduka koja je imala svoj humanitarni karakter. Preko 700 gostiju okupilo se na fešti hajdukovaca čiji je cjelokupni prihod namijenjen obnovi i uređenju Odjela neurokirurgije Kliničkog bolničkog centra Split.

Predsjednik Uprave HNK Hajduk Ivan Kos zahvalio je svima koji su sudjelovali na fešti humanitarnog karaktera i koji su svojom direktnom donacijom pomogli obnovi Odjela neurokirurgije KBC Split.  

Bilu noć su svojim prisustvom uveličali i nogometaši Hajduka zajedno sa stručnim stožerom na čelu s trenerom Joanom Carrillom te članovi Nadzornog odbora i ostali djelatnici Kluba.

Središnji dio večeri bila je donatorska aukcija na kojoj je prikupljeno oko 60.000 kuna. Dresovi i ostala sportska oprema hajdukovaca iz Europe, ali i ostalih sportaša stigli su na aukciju iz svih dijelova Europe. Posjetitelji su pokazali veliko hajdučko srce, a najveću cijenu postigla je rukavica Janice Kostelić sa legendarne utrke na Sljemenu. Cijeli prihod s aukcije će biti uplaćen u korist Odjela neurokirurgije splitskog KBC-a.

Nešto prije ponoći upriličen je veličanstveni vatromet, a okupljene goste cijelu večer zabavljali su Oliver Dragojević i Dupini, Meri Cetinić uz vokalnu pratnju Ivane Burić, Zorica Kondža i Joško Banov, Alen Nižetić i Espresso band, klapa Rišpet te Bravo band.

Tempo večeri diktirao je voditeljski dvojac Radio Dalmacije Edita Lučić Jelić i Joško Bonaći, a donatorsku aukciju vodili su Arijana Čulina i Damir Mihanović Čubi.

12/2/2017 - 15:45 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr