Mobile menu
Hajdukovci u reprezentativnim obvezama

Hajdukovci u reprezentativnim obvezama

 
20/3/2018 - 09:52 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Šestoricu igrača Hajduka u narednih sedam dana čekaju reprezentativne obveze...

Kapetan Hajduka Zoran Nižić dobio je poziv za A reprezentaciju Hrvatske za iduća dva prijateljska ogleda u sklopu priprema za nadolazeće Svjetsko prvenstvo u Rusiji. Hrvatska će 23. ožujka u Miamiju odmjeriti snage s Peruom, a potom četiri dana kasnije s Meksikom u Dallasu. 

Izbornik A reprezentacije Gambije pozvao je veznjaka Hajduka Hamzu Barryja za prijateljski ogled protiv Srednjoafričke Republike koji se igra u Banjulu 23. ožujka. 

U kadru U-21 reprezentacije Hrvatske je Karlo Letica. Mlada reprezentacija Hrvatske će 23. ožujka će u Karvini odmjeriti snage s Češkom, a potom će četiri dana poslije u Velikoj Gorici dočekati Moldaviju. Poziv je dobio i Toma Bašić koji će zbog lakše ozljede zadobivene u dvoboju s Osijekom ipak preskočiti reprezentativne obveze.

Ardian Ismajli će biti u konkurenciji za mladu reprezentaciju Kosova koja će 22. i 27. ožujka igrati kvalifikacijske oglede protiv Azerbajdžana i Njemačke.

Dajan Shehi i Emir Sahiti priključuju se mladoj reprezentaciji Albanije koja će 23. i 27. ožujka odigrati dva kvalifikacijska susreta protiv vršnjaka iz Slovačke, najprije kod kuće, a zatim u gostima.

20/3/2018 - 09:52 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr