Mobile menu
Said: Na nama je da sada damo sve od sebe za pobjedu protiv Lokomotive

Said: Na nama je da sada damo sve od sebe za pobjedu protiv Lokomotive

 
11/3/2018 - 9:30 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Istra 1961 3:2 (Split, 10/3/2018)"

Ahmed Said postigao je pogodak za poravnanje rezultata nakon što je Istra 1961 imala vodstvo 2:1 na Poljudu. Bio je to deveti prvenstveni pogodak Hajdukovog napadača koji je otvorio put prema potpunom preokretu koji je kulminirao pobjedničkim golom Karla Letice u posljednjim trenutcima utakmice. 

- Cijelu utakmicu nismo imali sreće, oni su postigli dva gola iz dva udarca, a mi smo napadali, imali smo dvije grede i vratilo nam se sve u zadnjim sekundama. Imali smo problema s protokom lopte, trebali smo igrati brže, malo smo se opustili nakon našeg vodstva i kada su oni preokrenuli nije bilo lako vratiti se. Međutim, uspjeli smo, osvojili smo nova tri boda u ludoj završnici i to je trenutno najvažnije - kazao je Said nakon završetka utakmice. 

Pred hajdukovcima je sada utakmica polufinala Hrvatskog kupa u kojoj utorak u Kranjčevićevoj igraju protiv Lokomotive. 

- Znam da taj dvoboj neće biti lagan, teren nije idealan, ali na nama je da damo sve od sebe jer moramo dobiti tu utakmicu - zaključio je napadač Bijelih. 

Drugu utakmicu zaredom gol je postigao krilni igrač Bijelih Adam Gyurcso. Nakon što je zabio za tri boda protiv Rudeša, Hajdukov Mađar jučer je u 15. minuti dvoboja poentirao na ubačaj Josipa Juranovića

- Nevjerojatna utakmica, nikad ovo nisam doživio. Ali, najbitnije od svega je da smo osvojili tri važna boda. Borili smo se do samog kraja, stvorili veliki broj prilika i zbog toga mislim da smo zaslužili ovu pobjedu. Pokazali smo momčadski duh od prvog do zadnjeg igrača i kada daš sve od sebe i sreća ti se na kraju osmjehne. Letica je zabio fantastičan gol. Odmah se okrećemo utakmici protiv Lokomotive, idemo se boriti za finale Kupa. - zaključio je Gyurcso.

11/3/2018 - 9:30 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr