Mobile menu
Said: Moramo ponoviti pravi pristup, želimo proći dalje u Kupu

Said: Moramo ponoviti pravi pristup, želimo proći dalje u Kupu

 
26/11/2017 - 10:05 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Osijek 1:1 (Split, 25/11/2017)"
Hajduk - Osijek 1:1Hajduk - Osijek 1:1Hajduk - Osijek 1:1Hajduk - Osijek 1:1Hajduk - Osijek 1:1Hajduk - Osijek 1:1Hajduk - Osijek 1:1Hajduk - Osijek 1:1Hajduk - Osijek 1:1Hajduk - Osijek 1:1Hajduk - Osijek 1:1Hajduk - Osijek 1:1Hajduk - Osijek 1:1Hajduk - Osijek 1:1Hajduk - Osijek 1:1Hajduk - Osijek 1:1Hajduk - Osijek 1:1Hajduk - Osijek 1:1Hajduk - Osijek 1:1Hajduk - Osijek 1:1Hajduk - Osijek 1:1Hajduk - Osijek 1:1Hajduk - Osijek 1:1Hajduk - Osijek 1:1Hajduk - Osijek 1:1Hajduk - Osijek 1:1
Hajduk - Osijek 1:1

Unatoč velikom broju napada i opsadi gola Malenice, hajdukovci su do boda stigli u samoj završnici susreta zahvaljujući golu Ahmeda Saida Saida. Savvas je uputio dugu loptu za Huga Almeidu koji je nebeskim skokom prebacio loptu za Saida, a ovaj se između tri gostujuća igrača uspio najbolje snaći i plasirati lijevom nogom loptu iza leđa osječkog vratara Marka Malenice. Zasluženo su Bijeli osvojili bod, iako su po prikazanom mogli do sva tri s obzirom na to da je momčad Zorana Zekića iz jedine prave prilike došla do zgoditka.

- Mislim da smo zaslužili više po viđenom na terenu. U prvom dijelu smo kontrolirali susret, Osijek je iz jednog udarca stigao u vodstvo. Napadali smo i u nastavku, na kraju došli do boda. Moramo se boriti i dalje, onda će i navijači to cijeniti. Čeka nas Kup, želimo proći dalje, samo moramo ponoviti pravi pristup, to je pravi put. - rekao je poslije utakmice strijelac izjednačujućeg gola za Hajduk.

Sličnog razmišljanja je i Fran Tudor koji je odigrao svih 90 minuta susreta. No, već u srijedu od 18 sati, ali ovaj put u Gradskom vrtu, čeka nas novi okršaj Hajduka i Osijeka, ali ovaj put u borbi za plasman među četiri najbolje momčadi u Kupu...

- Žao mi je što nismo pobijedili, ali nakon tog primljenog gola oni su se povukli i bilo je teško probiti zid. Zabili su gol iz jedinog udarca, ali na sreću na kraju smo došli do boda. Ipak. U Kupu nas ponovno očekuje tvrda utakmica, ali mi idemo na pobjedu, siguran sam da imamo snage za to. Svaka sljedeća utakmica je utakmica sezone, idemo pomalo i vjerujem da ćemo već u srijedu slaviti i ući u polufinale kupa. - poručio je Tudor nakon poljudskog ogleda.

26/11/2017 - 10:05 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr