Mobile menu
Rosanda uoči Lučkog: Želimo vidjeti koliko smo popravili igru protiv zonske obrane

Rosanda uoči Lučkog: Želimo vidjeti koliko smo popravili igru protiv zonske obrane

 
4/5/2018 - 10:26 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr

Druga momčad Hajduka u subotu će na Poljudu dočekati Lučko. Gostujuća momčad deseta je na ljestvici s 31 osvojenim bodom i na Poljudu će tražiti vrlo bitne bodove za opstanak.

Stručni stožer Hajduka II svjestan je te činjenice i prvi zadatak u ovom tjednu bio je potisnuti vrijednu i nadasve uvjerljivu pobjedu u gostima kod vodećeg Dinama II prošle nedjelje. Lijepo je bilo vidjeti dominaciju Bijelih u derbiju, ali nogomet je sport u kojem svaki vikend donosi nova iskušenja i potrebu za ponovnim dokazivanjem.

Pomoćni trener Hajduka II Goran Rosanda potvrdio nam je kako je protivnik pomno analiziran i Bijeli ga dočekuju s maksimalnom ozbiljnošću.

- Očekujemo duboki blok protivnika, s čime smo do sada imali dosta problema – pokazale su to najbolje utakmice protiv Novigrada i Sesveta. Mislim da smo se nadogradili u tom segmentu i stavit ćemo naglasak na igru protiv te duboke zonske obrane. Želimo popraviti dojam na utakmicama tog profila gdje nam je dosad nedostajala kreativnost u zadnjoj trećini.  

Bijelima utakmica dolazi u povoljnom trenutku i dobrom raspoloženju, u posljednja tri kola bili su vrlo uvjerljivi i ostvarili pobjede protiv dvije vodeće momčadi (Dinamo II I Gorica) i Dugopolja, od toga dvije u gostima.

- Svakako želimo nastaviti s dobrim igrama, redovito analiziramo sve naše, kao i utakmice naših protivnika. Napravili smo određene korekcije i nakon ove utakmice s Dinamom II i smatram da imamo još dosta prostora za napredak, premda to već sada izgleda zaista dobro.  Momčad je u posljednjih šest–sedam utakmica pokazala iznimnu zrelost, dobili smo ono što tražimo od početka, a to je potpuna kontrola protivnika i dominacija tijekom 90 minuta. Naša velika želja je da tako nastavimo i da maksimalno produžimo niz utakmica u kojima smo sposobni držati tako veliku koncentraciju i dominaciju  - zaključio je Hajdukov pomoćni trener.

Utakmica Hajduk II - Lučko igra se na Poljudu u subotu u 17 sati, prijenos UŽIVO možete pratiti putem LIVESTREAMA na našem službenom Facebooku . 

Za utakmicu će biti otvoren ulaz S na istočnoj tribini.

Zbog tehničkih zapreka sustava ulaska na stadion molimo sve pretplatnike koji posjeduju pretplatničku iskaznicu za sezonu 2017/2018 za tribine sjever, jug i zapad da se prije ulaska na stadion jave na kućicu HELP DESK (jedna od kućica za prodaju ulaznica na Istoku) na kojoj će im se omogućiti preuzimanje besplatne ulaznice za tribinu Istok uz predočenje pretplatničke iskaznice.


Pretplatnicima koji imaju pretplatničku iskaznicu za sezonu 2017/2018. za istočnu tribinu stadiona omogućen je ulazak s godišnjom ulaznicom po standardnoj praksi. U prodaji će biti ulaznice za Istok po cijeni od 30 kuna te dječje po simboličnoj cijeni od pet kuna, a mogu se kupiti na kućicama pored istočne tribine.


HNK Hajduk II – Lučko

Subota, 5. svibnja s početkom u 17 sati, stadion Poljud

Cijene ulaznica:
Odrasli - ISTOK (ulaz S) - 30 kn
Dječja ulaznica  za ISTOK - 5 kn 


4/5/2018 - 10:26 sati
Hajduk II
Foto: Miro Gabela/hajduk.hr