Mobile menu
Robert Jandrek: Od samog početka smo ispunili trenerove zamisli

Robert Jandrek: Od samog početka smo ispunili trenerove zamisli

 
27/3/2017 - 09:30 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Furiozan početak imali su igrači druge momčadi Bijelih u derbiju kola protiv Hrvaca. Već nakon 23 minute igre rezultat je svijetlio 3:0 u korist igrača Marka Loze. Odigrali su Bijeli zaista fantastičnu predstavu i dominirali tijekom svih 90 minuta dvoboja, zabili šest golova trećeplasiranoj momčadi lige, a na koncu su za prikazanu izvedbu ispraćeni velikim pljeskom gledatelja. Vidjelo se tu mnoštvo uigranih akcija i kombinacija, ali i pregršt lijepih poteza i zgoditaka. Trener Lozo nakon utakmice čestitamo je svojim igračima na dominantnoj igri i zalaganju:

- Čestitam momcima na dobroj igri i kvalitetnom odnosu, ušli su u utakmicu na pravi način, a još većoj kvaliteti igre zasigurno je doprinijela nekolicina prvotimaca. Pobijedili smo izravnog konkurenta u borbi za prvo mjesto, a i pobjegli smo Neretvancu na sedam bodova prednosti. Susret smo otvorili na najbolji mogući način, poveli smo u ranim minutama i tako skinuli pritisak s leđa. Uspjeli smo zabiti tri pogotka u prvom poluvremenu i kasnije smo mirno priveli susret kraju. Dominirali smo posjedom i prikazali odličnu igru tijekom cijelog ogleda. 

Zadovoljan je prije svega razvojem i prezentacijom mladih igrača koji iz kola u kolo pokazuju veliki napredak u igri.

- Ciljevi su pobjeđivati u svakoj utakmici, osvojiti prvo mjesto, ali uigravati momčad, kako bi bili što spremniji ako uđemo u Drugu ligu. Ono što me najviše veseli su juniori koji igraju za drugu momčad. Svojim radom i igrama pokazuju da ničim ne zaostaju za ostalim starijim igračima. Dapače, oni iz utakmice u utakmicu pokazuju da zaslužuju biti dio ove momčadi.

Zadovoljan prezentiranim bio je i kapetan Robert Jandrek koji je postigao drugi pogodak na utakmici. Jandrek je primio loptu na desnoj strani, sjurio se u kazneni prostor gostiju i sa sedam metara matirao vratara Hrvaca koji nije mogao zaustaviti udarac krilnog igrača Bijelih:

- Čestitam svojoj momčadi na visokoj i zasluženoj pobjedi. Zadovoljan sam pristupom i načinom kojim smo od početka ispunili trenerove zamisli. Brzo smo postigli tri pogotka i poslije sigurno priveli susret kraju. Krenuli smo zaista agresivno od prve minute što je bio dogovor u svlačionici prije samog dvoboja i već nakon 23 minute riješili smo susret u našu korist.

Nakon 22 odigrana kola hajdukovci čvrsto drže prvu poziciju na prvenstvenoj ljestvici sa sedam bodova prednosti pred Neretvancem koji je jučer remizirao protiv Junaka u Sinju. No, Bijeli su okrenuti isključivo sebi i svojim igrama:

- To nam je sigurno olakšanje, ali gledamo isključivo sebe. Idemo svaku utakmicu po pobjedu, a mislim da imamo momčad koja je sposobna i u narednim susretima nastaviti pobjednički niz. Naravno, cilj je što prije osigurati plasman u 2. HNL, ali prije svega uigrati momčad za buduće razdoblje.

27/3/2017 - 09:30 sati
Hajduk II
Foto: Robert Matić / hajduk.hr