Mobile menu
Rico ponovno oduševio najmlađe, nastavak druženja popodne na ulazu U

Rico ponovno oduševio najmlađe, nastavak druženja popodne na ulazu U

 
15/10/2017 - 16:04 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Rico na RiviRico na RiviRico na RiviRico na RiviRico na RiviRico na RiviRico na RiviRico na RiviRico na RiviRico na RiviRico na RiviRico na Rivi
Rico na Rivi

Danas je ponovno veselo bilo na splitskoj Rivi, naš Rico je ponovno prošetao središtem grada te se družio i pozivao na današnju utakmicu svoje najmlađe navijače. Na sredini najpopularnije šetnice grada Splita bio je postavljen štand na kojem su se mogli kupiti službeni proizvodi s motivima službene Hajdukove maskote.

Druženje s Ricom nastavlja se i u poslijepodnevnim satima na ulazu U stadiona Poljud. Sportsko-zabavni program kreće od 18:00 sati, a zatim na dječjoj tribini slijedi bodrenje Bijelih u ogledu s Cibalijom. 

Valja napomenuti da je u čiščenju, sređivanju i pripremi ulaza U, ali i ostalih dijelova stadiona, ovih dana sudjelovala skupina volontera u sklopu projekta ''72 sata bez kompromisa'' kojima zahvaljujemo na iznimnom doprinosu, a danas će također sudjelovati u animaciji djece pred početak i za vrijeme susreta Hajduk - Cibalia. Radi se o međunarodnom volonterskom projektu za mlade koji promiče solidarnost, zajedništvo, kreativnost i volonterstvo. 

15/10/2017 - 16:04 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr