Mobile menu
Ranilović stigao u Rovinj i pridružio se svojim novim suigračima

Ranilović stigao u Rovinj i pridružio se svojim novim suigračima

 
23/1/2015 - 14:31 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Marko Ranilović potpisao za HajdukMarko Ranilović potpisao za HajdukMarko Ranilović potpisao za HajdukMarko Ranilović potpisao za HajdukMarko Ranilović potpisao za HajdukMarko Ranilović potpisao za HajdukMarko Ranilović potpisao za Hajduk
Marko Ranilović potpisao za Hajduk

Novi rezervni vratar Hajduka Marko Ranilović stigao je iz Maribora nakon 13 sati u Hajdukovu bazu u Rovinju. Ručao je odmah sa svojim novim suigračima, te potom zadužio opremu, odradio konferenciju za novinare s predstavnicima medija koji svakodnevno prate Bijele tijekom priprema, a potom krenuo na dnevni odmor... Novinarima je kazao:

- Rođen sam u Mariboru gdje sam i započeo svoju karijeru. U Mariboru sam branio do 2010. godine, a potom me put odveo u Mađarsku, najprije u Ferencvaroš, zatim i u Kaposvar. Posljednjih šest mjeseci sam branio u Zavrču, gdje sam bio prvi vratar - započeo je Marko koji će nositi dres s brojem 1.

- Poziv Hajduka se ne odbija i velika je čast doći u ovaj veliki klub. Uvijek sam slušao priče o veličini Hajduka i kada mi se ukazala prilika nisam ni sekundu dvojio. Hajduk je trenutno među tri najbolje hrvatske momčadi i bori se za Europu. Tražio sam mjesto gdje se mogu vratiti na stari put, a ovo je klub kojim mogu doći na visoki nivo - nastavio je spomenuvši i svojeg novog suigrača, prvog vratara Lovru Kalinića.

- Lovre je reprezentativac, u odličnoj je formi i bit ću zadovoljan ako mu na bilo koji način mogu pomoći. Ne samo njemu nego i čitavoj momčadi jer vjerujem kako je klub uvijek iznad igrača. Iskustvo me uči kako se prilika uvijek pruži, a onda ću je znati iskoristi. Znam u kakvom sam statusu i preuzeo sam sav rizik što se toga tiče.

Upitan je i o svojim vrlinama.
- Slovenski mediji često ističu moj izlazak na centaršut i liderstvo...

Poslijepodne će Ranilović odraditi i prvi trening.

23/1/2015 - 14:31 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr