Mobile menu
Pušnik: Pametnom igrom idemo postići pogodak

Pušnik: Pametnom igrom idemo postići pogodak

 
17/8/2016 - 09:36 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Maccabi - Hajduk 2:1 (18/8/2016)"

Veliki broj predstavnika medija okupio se jutros na Poljudu kako bi ispratili Bijele na put u Izrael. Hajduk u četvrtak u 19:00 sati po hrvatskom vremenu protiv Maccabi Tel-Aviva na stadionu Netanya igra prvu utakmicu Play-offa Europske lige. Na raspolaganju okupljenim novinarima bili su trener Marijan Pušnik, kapetan Lovre Kalinić i Zvonimir Kožulj.

Evo što je uoči puta u Izrael rekao trener Marijan Pušnik:

- Znamo kakav je Maccabi i što on predstavlja. Nekada ne igra novac nego srce i borba. Postavit ćemo se pametno, a prema onome što sam vidio Maccabi stilom igre podsjeća na Barcelonu. Imaju na svakom mjestu po dva kvalitetna igrača, očekujem njihov posjed, ali pametnom igrom pokušat ćemo postići zgoditak u gostima.

Lovre Kalinić okupljenim novinarima je kazao:

- Ovo je tek prvo poluvrijeme. Idemo u Izrael dati sve od sebe i pokušati izboriti što bolji rezultat. Riječ je o kvalitetnoj momčadi, trebamo pokušati spriječiti njihove kontre. Ovo nam je najteži protivnik do sada, ali ako mi budemo pravi i damo svoj maksimum i onda imamo svoje šanse.

Zvonimir Kožulj svjestan je težine protivnika:

- Svjesni smo težine utakmice koja nas čeka. Maccabi je najkvalitetniji protivnik s kojim se susrećemo ove sezone. Imaju par iskusnih i kvalitetnih reprezentativaca koji su igrali u engleskoj Premier ligi, očekivanja su da ostanemo neporaženi. Nemamo pravo na kikseve, moramo odigrati organizirano i pokušati postići pogodak u gostima.

17/8/2016 - 09:36 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr