Mobile menu
Prvih mjesec dana trenera Željka Kopića na klupi Hajduka

Prvih mjesec dana trenera Željka Kopića na klupi Hajduka

 
15/12/2017 - 09:51 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Prvih mjesec dana trenera KopićaPrvih mjesec dana trenera KopićaPrvih mjesec dana trenera KopićaPrvih mjesec dana trenera KopićaPrvih mjesec dana trenera KopićaPrvih mjesec dana trenera KopićaPrvih mjesec dana trenera KopićaPrvih mjesec dana trenera KopićaPrvih mjesec dana trenera KopićaPrvih mjesec dana trenera KopićaPrvih mjesec dana trenera Kopića
Prvih mjesec dana trenera Kopića

Prošao je prvi mjesec otkako je trener Željko Kopić sjeo na klupu Hajduka. I to vrlo uspješan...

Trener Bijelih vodio je momčad u pet utakmica, u četiri prvenstvene i u četvrtfinalu Kupa. Osvojio je 10 od 12 mogućih bodova te izborio plasman u polufinale. Četiri od pet ogleda u posljednjih mjesec dana hajdukovci su odigrali u gostima sa stopostotnim učinkom. 

Pobjede su ostvarene na gostujućim travnjacima u Puli protiv Istre 1961 (1:3), Osijeka u Gradskom vrtu (1:3), Rijeke na Rujevici (1:2), a u posljednjem prvenstvenom dvoboju Bijeli su slavili protiv Lokomotive u Maksimiru (0:2).

Jedini remi trener Kopić je imao na Poljudu i to u prvenstvenom susretu protiv Osijeka gdje su njegovi igrači na koncu osvojili bod, iako su po igri i dominaciji tijekom svih 90 minuta vrlo lako mogli do sva tri. 

Bijeli su u dosadašnjih Kopićevih mjesec dana ostvarili gol razliku 11:4, u prosjeku njegova momčad zabija 2,5 golova po susretu. Deset od 11 zgoditaka postignuto je u gostima. Zabili su Bijeli u svakom susretu... 

15/12/2017 - 09:51 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr