Mobile menu
Prođu li Levski, Bijeli idu na pobjednika susreta Brøndby - Vaasa

Prođu li Levski, Bijeli idu na pobjednika susreta Brøndby - Vaasa

 
14/7/2017 - 13:20 sati
Prva momčad
Foto: hajduk.hr

Hajduk će, ako prođe bugarski Levski, u 3. pretkolu Europske lige igrati protiv pobjednika susreta Brøndby (DEN) - VPS Vaasa (FIN). U prvom susretu danska momčad slavila je kod kuće rezultatom 2:0.

Bijeli su jučer u prvoj utakmici 2. pretkola pobijedili momčad iz Sofije rezultatom 1:0. Uzvrat protiv Bugara je 20. srpnja.

Termini utakmica 3. pretkola su 27. srpnja i 3. kolovoza 2017. godine. Prvi susret igra se na gostujućem terenu.

- Potencijalne suparnike resprektiramo, ali u ovom trenutku o njima još ne razmišljamo. Sinoć smo pobijedili Levski, a već danas smo taj dvoboj trebali gurnuti u drugi plan i potpuno se posvetiti onome što nas očekuje u nedjelju na Maksimiru. Puna nam je koncentracija usmjerena prema dvoboju s Lokomotivom, želimo i u prvenstvo krenuti pozitivnim rezultatom kao i u europskom dijelu natjecanja - prokomentirao je ždrijeb napadač Hajduka Ante Erceg te dodao:

- Od ponedjeljka ćemo se ponovno u potpunosti posvetiti gostovanju u Bugarskoj i našem cilju, prema kojemu smo krenuli prvim korakom nakon važne jučerašnje pobjede na otvaranju sezonu. O nekim idućim utakmicama možemo razmišljati tek nakon povratka iz Sofije. Idemo korak po korak, u svakoj utakmici nam je cilj jednak - s optimizmom prema idućim obvezama govori napadač Bijelih.

14/7/2017 - 13:20 sati
Prva momčad
Foto: hajduk.hr