Mobile menu
Prodaja ulaznica za Bilu noć!

Prodaja ulaznica za Bilu noć!

 
31/1/2017 - 17:00 sati
Klub
Foto: hajduk.hr

Ulaznice za Bilu noć su od četvrtka 02. veljače u prodaji. Fešta hajdukovaca imat će isključivo humanitarni karakter, a održat će se 11. veljače u hotelu Le Meridien Lav.

Ulaznice se prodaju po cijeni od 350 kuna svakim radnim danom u Fan shopu na Poljudu od 09.00 do 20.00 sati. 

Prilikom kupnje ulaznica potrebno je predočiti osobnu iskaznicu (ali samo kupca, kako bi se njegove ulaznice “personalizirale”), a plaćati se može isključivo i jedino gotovinom zbog direktnih donacija KBC-u Split.

U cijenu ulaznice je uključena buffet večera u četiri slijeda, piće dobrodošlice te bogat glazbeni program s iznenađenjima. Sav prihod od kupljenog pića tijekom večeri je direktna donacija Odjelu neurokirurgije KBC-u Split.

Na večeri koja će se održati nakon dugih niz godina će nastupiti sljedeći izvođači: Oliver Dragojević i Dupini, Meri Cetinić uz vokalnu pratnju Ivane Burić, Zorica Kondža i Joško Banov, Alen Nižetić i Espresso band, klapa Rišpet te Bravo band uz naravno goste iznenađenja.

Tempo večeri diktirat će voditeljski dvojac Radio Dalmacije Edita Lučić Jelić i Joško Bonaći, a za zabavno-donacijski dio programa zaduženi su Arijana Čulina i Damir Mihanović Čubi.

Cijela večer je humanitarnog karaktera s ciljem prikupljanja sredstava za nabavku opreme i renoviranje Odjela neurokirurgije KBC-a Split i zajedničke proslave Hajdukovog 106. rođendana.

31/1/2017 - 17:00 sati
Klub
Foto: hajduk.hr