Mobile menu
Pripreme za Solin: Danas dva treninga...

Pripreme za Solin: Danas dva treninga...

 
25/10/2016 - 12:13 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Solin - Hajduk 1:2 (Solin, 26/10/2016)"

Dvije su utakmice pred nogometašima Hajduka tijekom posljednjeg natjecateljskog tjedna u listopadu. U nedjelju će na Poljudu gostovati Osijek (17 sati), prethodno će momčad Marijana Pušnika u Solin, već sutra, protiv istoimenog domaćina uz Jadro tražiti put prema 1/4 finala Hrvatskog kupa (14 sati).

Poslije subotnjeg remija s Istrom 1961 u Puli (0:0) i povratka u Split, trenirali su Bijeli jučer poslijepodne na pomoćnom poljudskom travnjaku. Za danas su predviđena dva treninga, jutarnji tijekom kojeg se u klupskoj teretani radilo na snazi dok će se poslijepodne za dvoboj sa Solinom pripremati na glavnom travnjaku.

U nedjelju trener Pušnik na raspolaganju neće imati kartonirane Ahmeda Saida i Lorenca Šimića. U Solinu neće biti Francka Ohandze i Ardiana Ismajlija koji su u procesu oporavka kako bi mogli konkurirati za sljedeće prvenstvene dvoboje. Franck je praktički pred povratkom, Ardianu će trebati poneki dan više... Obojica vuku posljedice još iz maksimirskog derbija (0:0). U punom ritmu treninga su oporavljenici Ante Erceg i Marko Ćosić, spremni su za Solin.

Tko će zaigrati protiv Solina, znat će se nakon posljednjeg treninga.

25/10/2016 - 12:13 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr