Mobile menu
Danas izbori za Nadzorni odbor Hajduka

Danas izbori za Nadzorni odbor Hajduka

 
2/7/2015 - 15:26 sati
Klub
Sve vijesti vezane za temu "Izbori za NO (HNK Hajduk Split)"

Udruga Naš Hajduk podsjeća da će se drugi po redu demokratski izbori za 7 od 9 članova Nadzornog odbora HNK Hajduk Split održati u subotu 4. srpnja od 9 do 19 sati na stadionu Poljud.

Izborno mjesto će biti smješteno u prostorijama Odjela za članstvo, a tom prigodom će biti organizirana dva reda. Jedan za članove čija prezimena počinju slovima od A do Lj, a drugi za članove čije prezime počinje slovima od M do Ž.

Pozivamo sve one članove koji nisu iskoristili mogućnost dopisnog glasovanja da osobno na izborno mjesto donesu zapečaćenu malu kuvertu u kojoj je ispravno ispunjen glasački listić, a tom prigodom sa sobom trebaju ponijeti osobnu iskaznicu ili putovnicu. Zapečaćenu malu kuvertu u kojoj je ispravno ispunjen glasački listić u ime člana može donijeti i njegov izaslanik, ali tom prigodom mora uz sebe imati i kopiju njegove osobne iskaznice ili putovnice.

Sve informacije o izborima, kao i o kandidatima, su dostupne na službenim stranicama www.hajduk.hr/klub/izbori-za-nadzorni-odbor, a za dodatna pitanja članovi se mogu obratiti na mail nas@hajduk.hr.

Savjesno i odgovorno iskoristite vaše glasačko pravo i tako odlučite o budućnosti Kluba.

Naš Hajduk

2/7/2015 - 15:26 sati
Klub