Mobile menu
Priopćenje HNK Hajduk i Društva prijatelja Hajduka Osijek

Priopćenje HNK Hajduk i Društva prijatelja Hajduka Osijek

 
28/4/2016 - 10:15 sati
Klub
Autor: Alen Orlić
Foto: hajduk.hr

HNK Hajduk i Društvo prijatelja Hajduka Osijek obavještavaju naše navijače da događaj pod nazivom "Bila noć Hajduka” u Osijeku koja se održava 13. svibnja 2016. u dvorani Kristal nije organiziran od strane DPH Osijek niti ima podršku HNK Hajduk. 

Organizatori, koji nemaju potpisan ugovor sa HNK Hajduk - a kojim se službeno reguliraju odnosi s Klubom te pravo i način korištenja službenog imena i znakovlja Kluba - upozoreni su da činom promocije ove priredbe neovlašteno koriste službeno ime i grb Kluba te ostalo službeno znakovlje Kluba.

S obzirom da navedeni događaj direktno utječe na kredibilitet Kluba, kao i javnu percepciju Kluba, na što su nas već upozorili brojni članovi, organizatore smo zamolili da odmah i bez odgode uklone sav sadržaj koji neovlašteno koristi ime i službeno znakovlje HNK Hajduk š.d.d. u cilju promocije ovog događaja, a sve u želji da izbjegnemo negativne daljnje događaje i dugoročne posljedice.

Posebno ističemo, da će Uprava HNK Hajduk š.d.d. u slučaju daljnjeg neovlaštenog korištenja službenog imena i znakovlja Kluba poduzeti sve raspoložive pravne radnje u cilju zaštite interesa i ugleda Kluba.

28/4/2016 - 10:15 sati
Klub
Autor: Alen Orlić
Foto: hajduk.hr