Mobile menu
Primopredaja bivše predsjednice Bošnjak i predsjednika Kosa

Primopredaja bivše predsjednice Bošnjak i predsjednika Kosa

 
24/5/2016 - 14:14 sati
Klub
Autor: Alen Olić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

U utorak je obavljena primopredaja dužnosti između predsjednice Uprave u prijelaznom razdoblju Marijane Bošnjak i predsjednika Uprave HNK Hajduk Ivana Kosa

Primopredaja je sadržavala Izvješće o operativnim zadacima i projektima kojima se Bošnjak bavila u prijelaznom razdoblju, kao i svu dokumentaciju dobivenu u primopredaji prilikom preuzimanja funkcije. 

„Iako sam danas posljednji put na Poljudu u formalnoj ulozi, svaki povratak u Split nosit će posebnu emociju. Ovo je bilo iznimno dinamično i izazovno razdoblje, no prije svega velika čast i odgovornost. Koristim priliku da se zahvalim svim djelatnicima Kluba, navijačima i medijima koji su se trudili biti podrška svo ovo vrijeme. Novom Predsjedniku želim da uspije u svojim ciljevima da Hajduk povede „putem pobjednika“. Kako još uvijek dobijam velik broj medijskih upita vezano za analizu stanja, želim vas izvjestiti kako se analiza stanja prema završenim segmentima predaje Nadzornom odboru, koji je istu i naručio, a prema usuglašenoj dinamici, stoga molim da od danas sva pitanja, pa tako i vezano za analizu uputite Nadzornom odboru“, izjavljuje Bošnjak.

24/5/2016 - 14:14 sati
Klub
Autor: Alen Olić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr