Mobile menu
Priključio se kapetan, u igri i Futacs

Priključio se kapetan, u igri i Futacs

 
6/4/2017 - 17:04 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Slaven B. 1:1 (Poljud, 08/04/2017)"

Vratio se kapetan Zoran Nižić, osjeti bol zbog udarca prije dva dana, no nije želio propustiti današnji trening, važnu pripremu uoči subotnje utakmice protiv Slaven Belupa od 15 sati na Poljudu. Kapetan Bijelih na raspolaganju je treneru Joanu Carrillu, baš kao i prvi strijelac momčadi Marko Futacs koji je zbog bolesti proteklih dana radio odvojeno od momčadi. Odradili su i Nižić i Futacs cijeli današnji trening.

Iza Zvonimira Kožulja je pet treninga u nizu nakon povratka u puni pogon, polako i on hvata formu pred završnih 50 dana sezone. Među onima koji sigurno izostaju samo su Josip Juranović, Anthony Kalik i Marko Bencun.

Radili su danas hajdukovci na glavnom travnjaku, pretposljednji im je to bio trening uoči subote. Taktički detalji su se brusili, testiralo ono što se uvježbavalo prethodnih dana. Nije trajalo dugo, nakon uvoda, svega nešto više od sat vremena. Prethodna dva dana odradila su se tri praktički 120 minutna treninga, bliži se utakmica pa se glavnina pažnje, razumljivo, posvećuje taktici.

Hajduk je u ovom trenutku četvrti, Slaven Belupo peti. Razlika je 17 bodova. Bod su Bijeli od trećeplasiranog Osijeka, deset je kola do kraja. Po pet utakmica u travnju i svibnju. Šest puta (u idućih devet dvoboja) igrat će Bijeli na Poljudu, dvaput bez pomoći s tribina...

6/4/2017 - 17:04 sati
Prva momčad
Foto: Robert Matić / hajduk.hr