Mobile menu
Prijavite se na Kamp Hajduka u Makarskoj!

Prijavite se na Kamp Hajduka u Makarskoj!

 
26/3/2015 - 08:22 sati
Akademija
Autor: Alen Orlić
Foto: Makarska kronika

Kamp Hajduka u Makarskoj organizira se i ove godine za vrijeme proljetnih praznika. Traje tri dana, od ponedjeljka 30. ožujka do srijede 1. travnja, a danas (četvrtak 26. ožujka) zadnji je dan prijava. 

Prijave se primaju putem e-maila: juniorkamp@hajduk.hr ili kod trenera u klubovima Makarske rivijere. Za sva pitanja i dodatne informacije kontaktirajte nas na broj: 099 7334946.

Sva tri dana trenirat će se ujutro i popodne pod vodstvom trenera iz Omladinske škole, a za sve sudionike kampa Hajduk je osigurao:

- paket sportske opreme Hajduk Macron - DRES, HLAĆICE; ŠTUCNE i KAPA

- HNK HAJDUK SVAKOM POLAZNIKU DARUJE RUKSAK HAJDUK MACRON

- cjelodnevni treninzi i ostali programi

- završni zajednički domjenak

- diploma i fotografija s kampa 

Svi polaznici kampa bit će gosti Hajduka na prvenstvenoj utakmici HNK Hajduk - RNK Split 4. travnja na Poljudu. 

Kamp Hajduka u Makarskoj prilika je za djecu od 7 do 13 godina da se druže i zabavljaju uz nogomet ali i da usavrše svoju nogometnu vještinu trenirajući pod paskom Hajdukovih trenera.

U bogatom programu proljetnog Kampa Hajduka u Makarskoj predviđena su i zanimljiva predavanja te promocija knjige "Hajdučka priča" o životu i nogometnoj karijeri Hajdukove legende Ivana Gudelja, a polaznike će posjetiti i prvotimci Hajduka. Naravno da će to biti odlična prilika za upoznavanje i zajedničku fotografiju...

Na Kamp Hajduka u Makarsku pozivaju te Andrija Balić i Nikola Vlašić, dvojica 17-godišnjaka koji su ponikli u Omladinskoj školi našeg Kluba. Oni su danas uzor djeci koja tek počinju igrati nogomet, a sami su ne tako davno prošli isti put od prvih treninga, utakmica, kampova... 

Prijavnicu za Kamp Hajduka u Makarskoj možete skinuti OVDJE

26/3/2015 - 08:22 sati
Akademija
Autor: Alen Orlić
Foto: Makarska kronika