Mobile menu
Premijera trenera Carrilla: Bijeli od 15 sati gostuju u Vinkovcima

Premijera trenera Carrilla: Bijeli od 15 sati gostuju u Vinkovcima

 
10/12/2016 - 08:48 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Nakon jučerašnjeg prekrasnog druženja s navijačima u Slavonskom Brodu, Bijeli su oko 18:30 sati stigli u Vinkovce gdje ih danas od 15 sati protiv domaćina Cibalije očekuje susret 19. kola MAXtv Prve lige. Poslije odrađenog treninga na glavnom travnjaku poljudskog stadiona trener Joan Carrillo na put je poveo 19 igrača, a zbog ozljeda na popisu nema Savvasa i Ohandze koji su cijeli tjedan trenirali odvojeno od momčadi te Marka Ćosića koji će zbog lakše ozljede propustiti susret protiv Cibalije.

Trener Carrillu bit će ovo premijerni nastup na klupi Hajduka, a u najavi same utakmice je rekao:

- Momčad je cijeli tjedan trenirala dobro i sad je trenutak za pobjedu, ne smijemo više dopustiti gubitak bodova.

Bijeli se treći put ove sezone susreću s Vinkovčanima, u prva dva dvoboja Hajduk je slavio (2:0 i 6:1). Momčad iz Grada na Bosutu nalazi se na posljednjem mjestu prvenstvene ljestvice s 8 osvojenih bodova. Upisali su Vinkovčani tek jednu pobjedu u dosadašnjem dijelu MAXtv Prve lige (protiv Splita na domaćem travnjaku), u pet susreta odigrali su neriješeno, a u 12 navrata Cibalijini igrači doživjeli su poraz. Gol razlika Bijelih je 31:16, dok su Vinkovčani na 13:40.

Tekstualni prijenos susreta iz Vinkovaca, u kojem će pravdu dijeliti sudac Željko Frković iz Gospića, možete pratiti uživo na našem Twitter profilu.

10/12/2016 - 08:48 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr