Mobile menu
Prekinuta utakmica Urania - Hajduk!

Prekinuta utakmica Urania - Hajduk!

 
6/10/2009 - 17:45 sati
Prva momčad

Zbog konstantnog bacanja staklenih boca i pirotehničkih sredstava u igralište, prekinuta je poslijepodnevna prijateljska utakmica koja se između Uranije i Hajduka igrala u Baškoj Vodi. Kod rezultata 0:0 makarski sudac Šalinović nije imao izbora, bio je prisiljen već u prvom poluvremenu odsvirati – kraj!

- Žalosno je da se i prijateljske utakmice prekidaju zbog ponašanja dijela navijača. Ispada da se utakmica igra radi pojedinaca a ne cijele publike i igrača – ljutit je nakon prekida bio trener Željko Mijač koji se u Baškoj Vodi domaćoj Uraniji suprotstavio s kombiniranom momčadi Hajduka.

- U publici je bilo i žena, djeca, no s jednog dijela gledališta konstantno su ubacivane boce, bengalke. Više je puta naš vratar Stipica izbacivao boce i dimne kutije nego što je imao loptu u rukama. Sudac je bio prisiljen na ovakav potez, ugrožena su bila i djeca koja su skupljala lopte - kazao je Mijač.

Pred gotovo tisuću navijača utakmica je u samo 35 minuta bila prekinuta pet puta! U 35-oj i posljednji put...

Trener Mijač poveo je 17 igrača, a od prve minute igrali su: Stipica, Thiaguinho, Mić, J. Buljat, Grubić, Krnčević, Skoko, Obšivač, Sačer, Tokić, Paraiba. U nastavku su trebali zaigrati i Čubić, Radović, Čerina, Vuković, Ćavar i Posinković.





foto: nk-urania.hr

6/10/2009 - 17:45 sati
Prva momčad