Mobile menu
Predstavljeno sponzorstvo Hajduka i Karlovačkog

Predstavljeno sponzorstvo Hajduka i Karlovačkog

 
12/2/2016 - 13:20 sati
Klub
Autor: Alen Orlić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Hajduk - KarlovačkoHajduk - KarlovačkoHajduk - KarlovačkoHajduk - KarlovačkoHajduk - KarlovačkoHajduk - KarlovačkoHajduk - KarlovačkoHajduk - KarlovačkoHajduk - KarlovačkoHajduk - KarlovačkoHajduk - Karlovačko
Hajduk - Karlovačko

Potpisivanjem sponzorskog ugovora između HNK Hajduka i kompanije HEINEKEN Hrvatska, Karlovačko pivo postalo je ponosni sponzor Hajduka. 

Potpisivanju ugovora na današnjoj su konferenciji za novinare prisustvovali Marin Brbić, predsjednik HNK Hajduk, Aljoša Bašić, direktor marketinga kluba, Branka Slaveska, predsjednica Uprave HEINEKENA Hrvatska te Petar Bermanec, direktor prodaje HEINEKENA Hrvatska.

Zadovoljstvo novom suradnjom izrazio je predsjednik HNK Hajduk, Marin Brbić

"Jako smo zadovoljni što je došlo do ove suradnje. Hajduk je klub koji živi za vrhunske sportske i klupskim vrijednostima i nastoji surađivati s najjačim partnerima i liderima u svom području. Stoga nam je Karlovačko idealan pivski partner."

Tom prigodom predstavljeno je i posebno izdanje Karlovačkog piva – Karlovačko Hajduk 1911 – koje na boci nosi ime i grb kultnog splitskog kluba, a Aljoša Bašić, direktor marketinga Hajduka, izjavio je: 

"Osobno sam presretan što smo napokon uspjeli posložiti sve "kockice" međusobne suradnje, a siguran sam da će naši navijači kada čuju ovu vijest biti presretni, to nam je u svemu najvažnije!"

"Naravno, posebno me raduje što smo u zadnje vrijeme u našu veliku obitelj sponzora i partnera prihvatili vrlo snažne brendove. Jedan od najjačih među njima je zasigurno i Karlovačko, brend velike kompanije HEINEKEN; to Hajduku daje sasvim novu dimenziju i snagu" - zadovoljno je istaknuo Aljoša Bašić.

"Očekujem da će Karlovačko i Hajduk igrati vrlo lijepe utakmice na tržištu, zajedno zabijati golove i ostvarivati lijepe pobjede", zaključio je Aljoša Bašić.

Karlovačko Hajduk 1911 biti će dostupno u na području Dalmacije, ali i u svim ostalim dijelovima Republike Hrvatske gdje bude tržišnog interesa.

"Ponosni smo što uz jedan od najjačih nogometnih brandova u Hrvatskoj odsad stoji i naš najpoznatiji pivski brand – Karlovačko. I mi, baš kao i Hajdukovci, njegujemo dugu tradiciju te u sve što radimo ulažemo strast i umijeće, pa tako i u stvaranje našeg Karlovačkog piva. Vjerujemo u domaću kvalitetu – bilo da je riječ o vrhunskim hrvatskim sirovinama ili podršci klubu kao što je Hajduk. Karlovačko povezuje optimiste i zaljubljenike u život, a vjerujemo da će tako biti i u budućnosti u koju plovimo zajedno s Hajdukom i njegovim navijačima. S nestrpljenjem iščekujemo nove pobjede koje ćemo bilježiti zajedno", rekla je Branka Slaveska, predsjednica Uprave HEINEKENA Hrvatska.

"Spojili smo ljubav prema nogometu s ljubavi prema pivu te smo početak suradnje s Hajdukom obilježili predstavljanjem posebnog izdanja našeg Karlovačkog – Karlovačko Hajduk 1911. Uz to, pripremamo i brojne aktivnosti i posebne sadržaje za sve navijače kluba, ali i ljubitelje nogometa općenito. Već večeras zajedno ćemo dočekati Hajdukov 105. rođendan i dokazati da Hajduk i Karlovačko žive vječno", rekao je Petar Bermanec, direktor prodaje HEINEKENA Hrvatska.

Predstavnicima kompanije, koji su ujedno i članovi kluba Hajduk, uručeni su dresovi s brojevima 18 te 54 koji označavaju godinu osnutka pivovare u Karlovcu.

U Splitu će se u petak s početkom u 14 sati održati prezentacije posebne edicije piva Karlovačko Hajduk 1911 na sljedećim lokacijama: Congo Žnjan, Congo Riva, Congo Split 3 / Prima 3, Congo City Centar i caffe bar Koko.

12/2/2016 - 13:20 sati
Klub
Autor: Alen Orlić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr