Mobile menu
Predstavljeni novi Zippo i Victorinox Hajdukovi proizvodi

Predstavljeni novi Zippo i Victorinox Hajdukovi proizvodi

 
25/8/2016 - 11:19 sati
Ostale vijesti
Foto: hajduk.hr
Predstavljeni novi Zippo i Victorinox Hajdukovi proizvodiPredstavljeni novi Zippo i Victorinox Hajdukovi proizvodiPredstavljeni novi Zippo i Victorinox Hajdukovi proizvodiPredstavljeni novi Zippo i Victorinox Hajdukovi proizvodiPredstavljeni novi Zippo i Victorinox Hajdukovi proizvodiPredstavljeni novi Zippo i Victorinox Hajdukovi proizvodiPredstavljeni novi Zippo i Victorinox Hajdukovi proizvodiPredstavljeni novi Zippo i Victorinox Hajdukovi proizvodiPredstavljeni novi Zippo i Victorinox Hajdukovi proizvodiPredstavljeni novi Zippo i Victorinox Hajdukovi proizvodi
Predstavljeni novi Zippo i Victorinox Hajdukovi proizvodi

Hajduk je svoju veliku ponudu co-branding proizvoda obogatio za još dva službena klupska artikla, i to džepnim nožićem u dvije varijante i zippo upaljačima. U suradnji s Victorinoxom, tvrtkom koja preko 125 godina kvalitetom svojih proizvoda oduševljava svijet, nastali su džepni nožići u dvije varijante klupskih boja, bijeloj i crveno-plavoj. 

Ovaj praktični džepni alat, može biti idealan i kao privjesak za ključeve, a sastoji se od: nožića, škarica, turpijice, odvijača, pincete, čačkalice i alkice. Već dugi niz godina zbog kvalitete izrade, prepoznatljivog dizajna i velikim mogućenostima upotrebe prihvaćen je u različitim aktivnostima. Ovaj proizvod izrađen je od visokokvalitetnog inox čelika i posjeduje certifikate najuglednijih laboratorija, a nezamjenjiv je suputnik milijunima ljudi.

Zippo upaljači već dugi niz godina se proizvode u različitim varijantama, stilovima i bojama te oduševljavaju milijune poklonika zbog kojih jsu i postali i kolekcionarsko dobro. Obožavatelji diljem svijeta svakodnevno prikupljaju, kupuju, prodaju, mijenjaju i daruju zippo upaljače. Upaljač je izrađen od visokokvalitetnog alimunija i nehrđajučeg čelika i vodonepropusan.

Preporučena maloprodajna cijena za džepni nožić iznosi 169,00 kn, a za zippo upaljač 339,00 kn.

Nove proizvode već od danas potražite u Hajdukovim Fan shopovima na Poljudu i Trajektnoj luci te putem webshopa.

25/8/2016 - 11:19 sati
Ostale vijesti
Foto: hajduk.hr