Mobile menu
Predstavljena Karlovačko BILA – poklon Hajduku za 107. rođendan

Predstavljena Karlovačko BILA – poklon Hajduku za 107. rođendan

 
12/2/2018 - 12:30 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Predstavljena Karlovačko BILAPredstavljena Karlovačko BILAPredstavljena Karlovačko BILAPredstavljena Karlovačko BILAPredstavljena Karlovačko BILAPredstavljena Karlovačko BILAPredstavljena Karlovačko BILAPredstavljena Karlovačko BILAPredstavljena Karlovačko BILAPredstavljena Karlovačko BILAPredstavljena Karlovačko BILAPredstavljena Karlovačko BILAPredstavljena Karlovačko BILA
Predstavljena Karlovačko BILA

Karlovačko BILA, posebno dizajnirana limenka Karlovačkog piva koja je bijele umjesto crvene boje, predstavljena je danas na konferenciji za medije na Poljudu.

Predsjednik Uprave HNK Hajduk Ivan Kos, istaknuo je da je zadovoljan suradnjom s jednim od najpoznatijih domaćih pivskih brendova...

- Prije svega moram zahvaliti kompaniji Heineken Hrvatska koja marljivo i predano radi na zajedničkom partnerstvu i uvijek nas i iznova ugodno iznenade, baš kao što su to uspjeli i u ovoj prigodi. Izuzetno nam je drago i moramo izraziti zadovoljstvo uspješnom suradnjom koja traje već dvije godine, a kojoj je plod i proizvod kojeg smo danas predstavili. Heineken Hrvatska je u povodu Hajdukovog 107. rođendana pripremio limitiranu seriju Karlovačko BILE limenke na koju smo izrazito ponosni. Siguran sam da će se svidjeti i našim navijačima, i to ne samo zbog svoje originalnosti i modernog dizajna, nego i snažne emocije koju nosi naš Klub, a koja je uspješno protkana vizualnim identitetom samog proizvoda.  - rekao je predsjednik Kos, a predstavljanju su nazočili i igrači Hajduka kapetan Zoran Nižić, Hugo Almeida, Borja Lopez i Karlo Letica.

Karlovačko je optimističan i odvažan brend, a te su odlike prepoznate u Hajduku, pojasnio je Filip Rabuzin, direktor marketinga kompanije Heineken Hrvatska koja je sa svojim najpoznatijim brendom, Karlovačkim, ponosan sponzor Hajduka od početka 2016. godine...

- U povodu 107. rođendana Hajduka napravili smo nešto posebno: potpuno bijelu limenku Karlovačkog. Karlovačko BILA za nas je vrlo odvažan potez jer se Karlovačko odreklo svoje prepoznatljive crvene boje u čast Hajduka i njegovih navijača. Karlovačko potiče zajedništvo, a zajedništvo između Hajduka i navijača nešto je posebno. Ovime želimo čestitati Hajduku njegov rođendan te nazdraviti uspješnoj budućnosti legendarnog splitskog kluba.

Tako od danas ljubitelji Karlovačkog i navijači Hajduka svoje omiljeno pivo mogu piti iz posebno dizajnirane limenke koja je prepoznatljive bijele boje, a na njoj su i stihovi legendarne pjesme ''Bili su, bili'' autora Mije Medaka. Karlovačka BILA dostupna je od danas, 12. veljače – za sada u svim Tommyjevim trgovinama diljem Hrvatske, a zatim i u ostalim trgovinama.

Tijekom protekle dvije godine uspješne suradnje Karlovačkog i HNK Hajduk predstavljena su posebna pakiranja limenki i boca Karlovačko Hajduk 1911 s grbom Kluba. Karlovačko svoje radlere proizvodi od 100% prirodnih sastojaka bez konzervansa, umjetnih boja i sladila. Sve ove aktivnosti u skladu su s filozofijom Karlovačkog, brendom koji želi dati više nego što uzima.

12/2/2018 - 12:30 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr