Mobile menu
Predsjednik Kos: ''Stojimo iza Varteksa svim svojim srcem''

Predsjednik Kos: ''Stojimo iza Varteksa svim svojim srcem''

 
27/6/2017 - 17:12 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Predstavljanje poslovno-sportske suradnje između Hajduka i VarteksaPredstavljanje poslovno-sportske suradnje između Hajduka i VarteksaPredstavljanje poslovno-sportske suradnje između Hajduka i VarteksaPredstavljanje poslovno-sportske suradnje između Hajduka i VarteksaPredstavljanje poslovno-sportske suradnje između Hajduka i VarteksaPredstavljanje poslovno-sportske suradnje između Hajduka i VarteksaPredstavljanje poslovno-sportske suradnje između Hajduka i VarteksaPredstavljanje poslovno-sportske suradnje između Hajduka i VarteksaPredstavljanje poslovno-sportske suradnje između Hajduka i VarteksaPredstavljanje poslovno-sportske suradnje između Hajduka i Varteksa
Predstavljanje poslovno-sportske suradnje između Hajduka i Varteksa

Veliki broj predstavnika medija okupio se danas u prostorijama stadiona Varteksa kako bi svjedočio potpisivanju poslovno-sportske suradnje između HNK Hajduk i NK Varteks. Ugovor su potpisali predsjednik Uprave HNK Hajduk Ivan Kos i predsjednik Varteksa Vedran Šalamun. Na potpisivanju ugovora sudjelovali su i voditelj Akademije HNK Hajduk Krešimir Gojun, zamjenik predsjednika Nadzornog odbora HNK Hajduk Nikica Krnić, voditelj omladinskog pogona NK Varteks Denis Vidaček te sportski direktor Varteksa Dalibor Leskovar.

- Drago mi je da pristupamo foramliziranju potpisa poslovne i sportske suradnje dvaju klubova u svim segmetima, od razmjene iskustva i znanja do razvoja omladinskog pogona. Sretni smo i ponosni što možemo sudjelovati u radu narodnog kluba koji ima isti način djelovanja kao i mi. Ovim načinom suradnje produbljujemo i formalizirano ono što je već odavno krenulo. Drago mi je da smo potpisali ugovor s klubom koji ima jednaka razmišljanja kao i mi. Ono što je primarno je razvoj omladinske škole, a iz toga bi u budućnosti trebao nastati seniorski rezultat. Stojimo iza Varteksa svim svojim srcem, želimo da klub raste i da se vrati tamo gdje mu je mjesto, a to je Prva liga i plasman u Europu gdje je nekoć bio. I ovim putem im želim poručiti da imaju našu podršku, nadamo se skupljanju i dovođenju još kvalitetnije djece i dovođenje svega na još jednu veću razinu. Vjerujem da ćemo zajedno uspjeti - rekao je prilikom potpisivanja ugovora predsjednik Hajduka Ivan Kos.

- Primarno smo tu radi rada s djecom koje želimo u budućnosti razviti prave ljude i sportaše. Uz odgojnu referencu ide rad i kvaliteta koja će koristiti Hajduku i Varteksu Svakako jedan od zadataka je isprofilirati igrače koji će biti reprezentativni kadar. Hajduk je u Varteksu prepoznao pošten odnos i mentalitet i spremni smo im pomoći koliko god im je potrebno. Došli smo ovdje da nikada ne otiđemo i nećemo im nikada okrenuti leđa - poručio je zamjenik predsjednika Nadzornog odbora Nikica Krnić.

- Bitno nam je da ljudi iz Kluba prepoznaju koju suradnju želimo napraviti i da preuzmu odgovornost na način da ovo partnerstvo potraje što duže. Cilj je da zajedničkim naporom osiguramo djeci pravilan rast i razvoj. Za obostranu korist - rezolutan je bio voditelj Akademije HNK Hajduk Krešimir Gojun.

- Veliko nam je zadovoljstvo što je Hajduk u Varteksu pronašao pošten i transparentan rad. Velika nam je čast što su nam pružili ruku suradnje. Kompletan rad u klubu ćemo dovesti na još jednu veću razinu. Cilj suradnje se bazira na najmlađim kategorijama, a bitno nam je da se iskoristi kvalitetna infrastruktura i kvalitetan kadar što je temelj dobrog razvoja. Samo dobar rad može polučiti dobar rezultat i nadam se da će suradnja biti, kao što je rekao Krešimir Gojun, na obostranu korist - predsjednik Varteksa Vedran Šalamun nije skrivao zadovoljstvo potpisanim ugovorom.

Cijeli događaj iz Varaždina pogledajte u video i fotoprilogu.


27/6/2017 - 17:12 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr