Mobile menu
Predsjednik Hajduka Ivan Kos na Poljudu ugostio navijače iz Češke

Predsjednik Hajduka Ivan Kos na Poljudu ugostio navijače iz Češke

 
8/5/2017 - 10:14 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Danas je za skupinu navijača Hajduka iz Trutnova u Češkoj upriličeno primanje kod predsjednika Hajduka Ivana Kosa. Najstariji od njih Miroslav Bešorna senior poželio je da u sljedećoj sezoni Hajduk i Slavia budu zajedno u skupini Europske lige. Predsjednik je svima uručio prigodne darove, zastavice, šalove i ostale klupske suvenire, a slijepi navijač Jan Vich  dobio je dres Hamze Barryja, svog ljubimca u bijelom dresu. 

Navijači iz Češke također su boravak u Splitu iskoristili i za obilazak stadiona u pratnji vodiča. Deveteročlana skupina razgledala je trofejne dvorane Hajduka i sa zanimanjem poslušala priču o bogatoj povijesti našeg kluba. Posebno su im interesantni bili brojni detalji direktno povezani sa zemljom iz koje dolaze. Mladi Česi kao uspomenu iz Splita ponijet će niz atraktivnih fotografija iz trofejnih dvorana, novinarskog salona, svečane lože i s poljudskog travnjaka.

Nakon primanja kod predsjednika Kosa navijači Hajduka iz Češke uputili su se prema Trutnovu, želimo im sretan put i što skoriji ponovni susret na Poljudu. 

8/5/2017 - 10:14 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr