Mobile menu
Potpisana poslovno-sportska suradnja HNK Hajduk i NK ŠN Joso Bego

Potpisana poslovno-sportska suradnja HNK Hajduk i NK ŠN Joso Bego

 
1/8/2017 - 14:48 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Potpisivanje poslovno-sportske suradnje HNK Hajduk i NK ŠN Joso BegoPotpisivanje poslovno-sportske suradnje HNK Hajduk i NK ŠN Joso BegoPotpisivanje poslovno-sportske suradnje HNK Hajduk i NK ŠN Joso BegoPotpisivanje poslovno-sportske suradnje HNK Hajduk i NK ŠN Joso BegoPotpisivanje poslovno-sportske suradnje HNK Hajduk i NK ŠN Joso BegoPotpisivanje poslovno-sportske suradnje HNK Hajduk i NK ŠN Joso BegoPotpisivanje poslovno-sportske suradnje HNK Hajduk i NK ŠN Joso BegoPotpisivanje poslovno-sportske suradnje HNK Hajduk i NK ŠN Joso Bego
Potpisivanje poslovno-sportske suradnje HNK Hajduk i NK ŠN Joso Bego

U Zablaću pokraj Šibenika danas je potpisana poslovno-sportska suradnja između HNK Hajduk i NK ŠN Joso Bego. Ugovor su potpisali predsjednik Uprave HNK Hajduk Ivan Kos i predsjednik ŠN Joso Bego Siniša Petrović, ujedno i voditelj omladinske škole kluba, uz nazočnost člana Nadzornog odbora Hajduka Marka Ercega, dopredsjednika i suosnivača Škole nogometa Joso Bego Zorana Bobanovića te Marija Raka, trenera u školi nogometa.  

-  Sretan sam i ponosan što smo pristupili potpisu ugovora. Prepoznali smo kvalitetu novog kluba i nadam se da će se uz zajedničku suradnju i našu potporu djeca razvijati što kvalitetnije. Nadam se da ćemo zajedničkim putem dugi niz godina ostvariti lijepu suradnju. Formalnim potpisom ćemo poboljšati uvjete rada i insfrastukture i sve ono u čemu vam možemo pomoći. Prepoznali smo vašu školu kao perspektivnu i najkvalitetniju u vašoj županiji i vjerujem da ćemo se zajedno veseliti uspjesima - rekao je prilikom potpisivanja ugovora predsjednik Hajduka Ivan Kos.

- Istaknuo bih da ćemo bit potpora u svemu, Hajduk vam se stavlja na raspolaganje što se tiče i materijalnih uvjeta te stručnog dijela. Na vama je da dođete, da se educirate radom u Klubu i našoj Akademiji, podržat ćemo sve vaše planove i programe. Na vama je da kvalitetno nastavite to što ste započeli, a mi ćemo bit tu uvijek uz vas. - prigodnim riječima obratio se član NO-a Hajduka Marko Erceg.

-  Čast mi je pozdraviti Hajdukovu delegaciju s kojima smo nakon kratkih pregovora došli do toga da potpisujemo ugovor o suradnji. Drago mi je da smo prepoznati od strane Hajduka, prvu suradnju smo već napravili s obzirom da je naš igrač iz 2003. godišta otišao na Poljud na poziv njihov stručnog stožera - kazao je predsjednik kluba ŠN Joso Bego, osnovanog 2013. godine kojemu je uručen Hajdukov dres s brojem 13.

1/8/2017 - 14:48 sati
Klub
Foto: Robert Matić / hajduk.hr