Mobile menu
Potpisan ugovor o sportskoj suradnji s NK Adriatic iz Splita

Potpisan ugovor o sportskoj suradnji s NK Adriatic iz Splita

 
11/7/2015 - 09:33 sati
Klub
Autor: Alen Orlić
Foto: hajduk.hr

Hajduk je potpisao ugovor o sportskog suradnji s NK Adriatic iz Splita.

"Naš cilj je što bliža suradnja s dalmatinskim klubovima, a ovaj ugovor olakšat će našim skautima i trenerima proces dovođenja talentirane djece iz škole koju smo prepoznali poželjnom za suradnju, s obzirom na dokazano kvalitetan rad s djecom", kazao je predsjednik Hajduka Marin Brbić.

NK Adriatic je s pionirima i kadetima izborio plasman u 1. HNL pionira i kadeta, a po ugovoru će čak sedmorica igrača koji su to izborili, a probrala ih je struka, karijeru nastaviti u Hajduku. 

"Prirodan je put za svako talentirano dijete da karijeru nakon određenog vremena nastavi u jačoj sredini. Nama je čast što nas je Hajduk prepoznao kao klub poželjan za suradnju i smatram kako će talenti pravovremenim prelaskom na Poljud napraviti korak naprijed u svom nogometnom razvoju", kazao je predsjednik NK Adriatic Franko Bogdan

Suradnja dvaju klubova otvara mogućnost razmjene mladih igrača. Također, NK Adriatic će svoje domaće utakmice Prve lige pionira i kadeta igrati na Poljudu, tako da će struka Hajduka pratiti njihov daljnji razvoj i odlučiti kada je trenutak za njihov povratak na Poljud.

11/7/2015 - 09:33 sati
Klub
Autor: Alen Orlić
Foto: hajduk.hr