Mobile menu
Potpisan sporazum o suradnji između Hajduka i KIF-a u Splitu

Potpisan sporazum o suradnji između Hajduka i KIF-a u Splitu

 
22/9/2014 - 12:59 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Potpisan sporazum o suradnji između HNK Hajduk i Kineziološkog fakulteta u SplituPotpisan sporazum o suradnji između HNK Hajduk i Kineziološkog fakulteta u SplituPotpisan sporazum o suradnji između HNK Hajduk i Kineziološkog fakulteta u SplituPotpisan sporazum o suradnji između HNK Hajduk i Kineziološkog fakulteta u SplituPotpisan sporazum o suradnji između HNK Hajduk i Kineziološkog fakulteta u SplituPotpisan sporazum o suradnji između HNK Hajduk i Kineziološkog fakulteta u Splitu
Potpisan sporazum o suradnji između HNK Hajduk i Kineziološkog fakulteta u Splitu

Predsjednik Uprave HNK Hajduk Marin Brbić i dekan Kineziološkog Fakulteta Sveučilišta u Splitu prof. dr. sc. Boris Maleš potpisali su danas u Bijelom salonu na Poljudu Sporazum o znanstveno - stručnoj suradnji. 

Sukladno sporazumu, cilj je provođenje međusobne suradnje, između ostalog, u realizaciji stručno pedagoške prakse studenata, korištenje resursa Hajduka za potrebe nastave Kineziološkog fakulteta te edukacija i obrazovanje članova HNK Hajduk na programima u organizaciji fakulteta. Kako je rekao dekan Maleš, suradnja se ne odnosi samo na sportaše, već i na sve ostale djelatnike Hajduka koji mogu biti i mentori za stjecanje novih znanja i vještina studentima, a predsjednik Hajduka Marin Brbić istaknuo je važnost suradnje sa znanstvenim ustanovama, zbog unapređenja kluba u svim segmentima rada.

22/9/2014 - 12:59 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr