Mobile menu
Posljednji dio priprema propustili Milevski, Gotal, Mezga, Vasilj...

Posljednji dio priprema propustili Milevski, Gotal, Mezga, Vasilj...

 
1/2/2015 - 09:53 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Još s turnira u Gabeli posljedice ozljeda (loš travnjak i udarci) nose Artem Milevski i Dejan Mezga, obojica su pokušali raditi u prvom dijelu priprema u Istri, no drugi su morali propustiti te su se ranije od ostalih vratili u Split. Radili su zamjenske treninge, te odrađivali terapije kako bi se što prije pokušali priključiti svojim suigračima koji od ponedjeljka nastavljaju s treninzima na Poljudu.

Uz Milevskog i Mezgu koji su propustili jedan dio priprema, na popisu ozlijeđenih su ovaj tjedan bili i Sandro Gotal i Ivan Anton Vasilj. Udarni napadački dvojac (Milevski - Gotal) tako nije bio na raspolaganju treneru Igoru Tudoru u uvježbavanju pred nastavak sezone, a zbog nesretne ozljede ruke dio treninga je u drugom dijelu tjedna bio prisiljen propustiti i Avdija Vršajević koji također nije konkurirao za susret s Lukom Koper. Pred ponedjeljak i utakmicu Hajduka II i U-19 Hrvatske (Poljud, 11 sati) na ozljede se žale Elvir Maloku i Dino Mikanović...

Kako se bude približavala subota i utakmica s Rijekom na Kantridi (17 sati) svi bi ovi igrači trebali biti spremni, šteta je samo što su zbog ozljeda propustili dio programa rada koji je bio predviđen za završnicu priprema. Na Katridi sigurno neće biti samo Mikanovića koji mora odraditi kaznu od jedne utakmice zbog dobivenog crvenog kartona u posljednjem prvenstvenom dvoboju na Poljudu u prosincu prošle godine (Istra 1961 5:3).

1/2/2015 - 09:53 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr