Mobile menu
Posjetite stadion Hajduka i upoznajte se s bogatom poviješću Kluba

Posjetite stadion Hajduka i upoznajte se s bogatom poviješću Kluba

 
5/8/2017 - 14:25 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Posjetite stadion Hajduka...Posjetite stadion Hajduka...Posjetite stadion Hajduka...Posjetite stadion Hajduka...Posjetite stadion Hajduka...Posjetite stadion Hajduka...Posjetite stadion Hajduka...Posjetite stadion Hajduka...Posjetite stadion Hajduka...Posjetite stadion Hajduka...
Posjetite stadion Hajduka...

Posjet gradskom stadionu Poljud jedna je od atrakcija Splita, ali i cijele Dalmacije. Osim navijačkog doživljaja s tribina za vrijeme održavanja utakmice, Hajdukov dom možete razgledati i svakim danom uz pratnju našeg vodiča.

Uz upoznavanje s bogatom poviješću Kluba, od osnivanja u Pragu do nezaboravne proslave 100. rođendana, posjetitelji mogu čuti niz emotivnih i zanimljivih priča o legendarnim igračima, trenerima, utakmicama i osvojenim trofejima.

Osim razgledavanja atraktivnih trofejnih dvorana, posjetitelji kući nose i drage uspomene fotografirajući se u novinarskom salonu, VIP loži te na samom travnjaku. Ono što je izrazito zanimljivo su noviteti na glavnom terenu pa je tako ovih dana, neizostavno i fotografiranje na novo-postavljenim klupama za rezervne igrače.

Razgled stadiona uz pratnju vodiča predstavlja pravi doživljaj stranim i domaćim posjetiteljima. Pridružite im se i vi te poslušajte priče o najstarijem peharu iz 1912. godine, izgradnji stadiona, pobjedi nad Manchester Unitedom iz 1980. godine, Povelji o proglašenju Hajduka počasnom momčadi Slobodne Francuske i još mnogo drugih zanimljivosti koje se kriju u Hajdukovom domu. Stadionska tura završava kod klupskog Fan shopa kako bi se posjetitelji, osim povijesti, upoznali i s originalnim Hajdukovim proizvodima te odabrali savršen suvenir koji će ih podsjećati na posjet najljepšem stadionu u ovom dijelu Europe.

Razgled stadiona Poljud u prosjeku traje oko 30 minuta i moguć je na hrvatskom, engleskom i talijanskom jeziku. Cijena posjeta iznosi 35 kuna za odrasle, a 20 kuna za djecu. Osim učeničkih ekskurzija koje su moguće bez obzira na broj posjetitelja, stadion je svakodnevno otvoren i za individualne posjete.

Upiti i rezervacije zaprimaju se na mobitel +385 (0)99 2552 160 ili na: visit-poljud@hajduk.hr

5/8/2017 - 14:25 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr