Mobile menu
Poraz pionira i kadeta u Koprivnici

Poraz pionira i kadeta u Koprivnici

 
18/5/2018 - 13:24 sati
Akademija

Pioniri: Slaven Belupo - Hajduk 1:0
29. kolo Prve HNL
Igralište: Gradski stadion "Ivan Kušek Apaš"
Gledatelja: 50
Sudac: Marko Dergez (Đurđevac) 
Strijelac: 1:0 Daniel (12)

Hajduk: Čović (od 60. Vukman), Đolonga, Jakir, Jurić-Petrašilo (Od 54. Đonlić), Vuko, Glavina, Želalić, Budimir (od 36. Blažević), Škorlić, Baturina, Sučić.

Hajdukovi pioniri otputovali su u dosta oslabljenom sastavu u Koprivnicu, samo tri zamjene na raspolaganju imao je trener Jure Srzić, a rezultat toga je poraz od minimalnih 1:0. 

Nije to bila pretjerano sadržajna utakmica, a pogodak koji je riješio pitanje pobjednika postigao je Daniel Turk u 12. minuti. U nastavku je bilo nekoliko prigoda na obje strane, ali rezultat se nije mijenjao. 

Kadeti: Slaven Belupo - Hajduk 2:1
29. kolo Prve HNL
Igralište: Gradski stadion "Ivan Kušek Apaš"
Gledatelja: 50
Sudac: Dario Matočec (Đurđevac) 
Strijelci: 1:0 Lisjak (37), 2:0 Kranclbinder (61), 2:1 Šarić (73)

Hajduk: Runje, Iličić (od 50. Belančić), Škaričić (od 41. Galić), Vušković,  Vujčić, Jurica, Brnić, Jenjić (od 62. Lauš), Buble (od 50. Unušić), Čuić (od 61 Nikl), Šarić.

Kadeti su također poraženi od svojih vršnjaka iz Slaven Belupa. Bila je to utakmica s dosta prilika na obje strane, a prvu su uspjeli iskoristiti domaći igrači koji su poveli u 37. minuti preko Romana Lisjaka

Samo šest minuta nakon toga Hajduk je ostao s igračem manje nakon što je Marin Vujčić startao na suparničkog igrača u izglednoj situaciji za pogodak zbog čega mu je sudac Dario Matočec pokazao crveni karton. 

Brojčanu premoć igrači Slaven Belupa kapitalizirali su u 61. minuti susreta kada je David Kranclbinder poentirao za 2:0. 

Do kraja su Bijeli pokušali barem vratiti stvari na početak, međutim uspjeli su samo smanjiti rezultat u 73. minuti kada je put do suparničke mreže pronašao napadač Ivan Šarić.

18/5/2018 - 13:24 sati
Akademija