Mobile menu
Ponuda klupskih proizvoda obogaćena nosačima za auto i moto tablice

Ponuda klupskih proizvoda obogaćena nosačima za auto i moto tablice

 
31/8/2016 - 13:03 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Nosači za auto i moto tabliceNosači za auto i moto tabliceNosači za auto i moto tabliceNosači za auto i moto tabliceNosači za auto i moto tabliceNosači za auto i moto tablice
Nosači za auto i moto tablice

U suradnji s tvrtkom CIAK Auto, Hajduk je obogatio ponudu službenih klupskih proizvoda s još jednim originalnim proizvodom, nosačima za automobilske, moto i skuter tablice.

U ponudi se nalaze 4 različita modela nosača za auto tablice te po jedan model moto i skuter nosača.

Inače, tvrtka CIAK Auto je preko 20 godina prisutna u svijetu auto dijelova u Hrvatskoj i zemljama okruženja te je ujedno među najvećim distributerima auto dijelova i opreme. Navedeni proizvodi su samo dio asortimana iz područja auto kozmetike koji će se naći u skoro vrijeme naći u ponudi u suradnji s tvrtkom CIAK Auto.

Preporučena maloprodajna cijena iznosi 59,00 kn za par nosača auto tablica te 33,00 kn za nosač za motor, odnosno skuter tablica. Navedene nosače moguće je kupiti u Fan shopu na stadionu i trajektnoj luci te putem web shopa, a moći će se pronaći u najvećem CIAK centru u Podstrani na adresi: Poljička cesta 6.

Pored toga, naši proizvodi će biti dostupni u svim poslovnicama tvrtke CIAK Auto u Dalmaciji i to u gradovima Trogir, Kaštel Stari, Šibenik, Metković, Vodice, Gruda, Dubrovnik, Korčula...

31/8/2016 - 13:03 sati
Klub
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr