Mobile menu
Pokrenuta ''Zlatna zviždaljka'' Našeg Hajduka

Pokrenuta ''Zlatna zviždaljka'' Našeg Hajduka

 
13/2/2013 - 10:00 sati
Naš Hajduk
Sve vezano za Naš Hajduk možete pronaći ovdje

Na prijedlog članova na izbornoj skupštini Udruge Naš Hajduk, održanoj krajem prošle godine, izglasana je odluka da se Nadzornom odboru i Upravi Hajduka da preporuka o pokretanju građanskih postupaka radi naknade štete i eventualnih kaznenih postupaka prema odgovornima pojedincima čije su loše ili zlonamjerne poslovne odluke dovele do sadašnjeg financijskog kraha. Istom odlukom doneseno je rješenje i da sama Udruga pokrene projekt prikupljanja dokaza o potencijalno štetnim, nemoralnim, sumnjivim pa čak i kaznenim radnjama, a sve u cilju pokretanja građanskih i kaznenih postupaka radi naknade štete načinjene Hajduku. Pokrenuti projekt je, odlukom Upravnog odbora o provedbi odluke Skupštine, nazvan "Zlatna zviždaljka".

Molimo sve navijače, sadašnje i bivše zaposlenike Hajduka, sadašnje i bivše članove Nadzornog odbora, sadašnje i bivše igrače, novinare, zainteresirane pojedince i tvrtke koje imaju ikakva saznanja o sumnjivim aktivnostima u Hajduku da svoje dokaze ili samo sumnje prijave na email zlatna.zvizdaljka@gmail.com ili poštom na: Udruga Naš Hajduk; Zrinsko Frankopanska 17; 21000 Split.

Svi pristigli materijali bit će proučeni te proslijeđeni na daljnje postupanje institucijama Republike Hrvatske i Europske unije.

 

13/2/2013 - 10:00 sati
Naš Hajduk