Mobile menu
Poklepović: Zadovoljni smo, neka bude Jadranski finale!

Poklepović: Zadovoljni smo, neka bude Jadranski finale!

 
6/3/2015 - 12:45 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Trener Hajduka Stanko Poklepović kaže da je zadovoljan ždrijebom polufinala Kupa Hrvatske koji je Hajduku odredio za protivnika boljeg iz duela Zadra i Splita. 

Revanš te utakmice (prva je završila 1:0 pobjedom Splita) ima se tek odigrati 18. ožujka na Stanovima. 

"Zadovoljan sam ždrijebom. Dobro je da će jedan dalmatinski klub sigurno igrati u finalu", kazao je u prvom komentaru Poklepović.   

Naravno uvažavajući oba kluba, Splita i Zadra, Poklepović dodaje da će sa zanimanjem pratiti njihov dvoboj na Stanovima. 

Zadra s trenerom Igorom Štimcem, Poklepović imao priliku doživjeti u prošlom prvenstvenom kolu na Poljudu u utakmici koja je završila rezultatom 2:2, a zanimljivo je da Hajduk Splita dočekuje na Poljudu u prvenstvu 4. travnja.

"Pratit ćemo sve i pripremati se za te utakmice. Tamo je drugi par Dinamo - Rijeka, sa revanšom na Kantridi, pa neka bude Jadranski derbi u finalu. Mi ćemo učiniti sve da Hajduk predstavlja Dalmaciju u tom finalu", zaključuje trener Hajduka Poklepović.  

Kapetan momčadi Mario Maloča također je iskazao zadovoljstvo ždrijebom i optimizam za završnicu natjecanja u Kupu.

"Može se reći da smo priželjkivali ovakav rasplet. Split ili Zadar, sigurno je najbolji izbor, naravno da pritom ne podcijenjujemo nikoga, ali mislim da imamo dobre šanse da prođemo u finale. A tamo u jednoj utakmici sve je moguće. Naša želja je da osvojimo Kup i sve ćemo učiniti da to i ostvarimo", kazao je Maloča.

6/3/2015 - 12:45 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr