Mobile menu
Poklepović: Igrači odlično rade, nadam se da će nas publika podržati

Poklepović: Igrači odlično rade, nadam se da će nas publika podržati

 
26/2/2015 - 13:58 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr

Trener Hajduka Stanko Poklepović u razgovoru za elektroničke medije danas je govorio o radu kojeg je provodio proteklih dana s momčadi. 

Treniralo se dvaput na dan pripremajući se za prvenstvenu utakmicu protiv Zadra na Poljudu (nedjelja, 17 sati). 

"Odlično je sve. Hajduk ide svojim putem. Mi smo ušli u jedan posao koji je već bio zamišljen i samo ga želimo sprovesti do kraja. Bez obzira na zadnje rezultate, mi znamo kakva su klupska određenja i kakvi su ciljevi, a znamo i što pripada našoj trenerskoj struci. Mi ćemo nastaviti sa poslom da bi dovršili projekt koji je zamišljen, a to je prilagođavanje igrača prema razvoju, prema korištenju i prema transferu." 

Koliko ste zadovoljni sa dosad učinjenim?

"Teško je o tome govoriti u postocima. Ali jako sam zadovoljan. Radim posao koji mi inače predstavlja zadovoljstvo. Pa i kad neke stvari ne idu kako biste željeli, opet je to zadovoljstvo jer se treba boriti sa događajima koji možda nisu u skladu sa željama." 

Kakav ćemo Hajduk gledati? 

"Kao uvijek, Hajduk će uvijek biti Hajduk. Ja sam rekao da je Hajduk religija, da je neuništiv i vječan. Ja se samo nadam da će doći publika, da će nas pozdraviti i podržati. Mi ćemo nastojati sprovesti svoju igru u onolikoj mjeri koliko u ovom trenutku to možemo i pokušat ćemo doći do rezultata koji nam odgovara." 

Reportere je zanimalo kako Poklepović gleda na Zadrane koje vodi trener Igor Štimac.

"Bog mu dao zdravlje. On je tamo. Neka mu je sa srećom, ali ne u ovoj utakmici." 

Trener ima sve igrače na raspolaganju. 

"Svi su spremni i zdravi. Ako ima neki sitnih tegoba to ćemo riješiti. Mi ćemo se znati snaći u svakoj sitauciju da postavimo sastav koji će ostvariti naše želje, a to je naprije rezultat. Nadam se da ćemo uz to pokazati i dobru igru."

Trener Hajduka pohvalio je svoje igrače zbog njihova angažmana i ozbiljnosti. Ima još dovoljno vremena do nedjelje da se stvari poboljšaju. 

"Svi rade dobro. Jučer sam bio posebno zadovoljan jer je trening proveden u posebnoj želji i agresivnosti. Lijepo su mi zagolicali dušu sa onim što su pokazali na treningu. Jako sam sretan zbog toga," zaključio je Hajdukov trener Stanko Poklepović. 

26/2/2015 - 13:58 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr