Mobile menu
Pogledajte fotogaleriju s treninga uoči Rijeke

Pogledajte fotogaleriju s treninga uoči Rijeke

 
17/4/2015 - 21:04 sati
Prva momčad
Autor: Alen Orlić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Hajduk - Rijeka 1:2 (Poljud 18/04/2015)"
Trening uoči derbija s RijekomTrening uoči derbija s RijekomTrening uoči derbija s RijekomTrening uoči derbija s RijekomTrening uoči derbija s RijekomTrening uoči derbija s RijekomTrening uoči derbija s RijekomTrening uoči derbija s RijekomTrening uoči derbija s RijekomTrening uoči derbija s RijekomTrening uoči derbija s RijekomTrening uoči derbija s RijekomTrening uoči derbija s RijekomTrening uoči derbija s RijekomTrening uoči derbija s RijekomTrening uoči derbija s RijekomTrening uoči derbija s RijekomTrening uoči derbija s RijekomTrening uoči derbija s RijekomTrening uoči derbija s RijekomTrening uoči derbija s Rijekom
Trening uoči derbija s Rijekom

Prvenstveni Jadranski derbi s Rijekom na Poljudu (subota, 17 sati) bit će prva utakmica Gorana Vučevića u njegovom trećem trenerskom mandatu u Hajduku. 

Vučević je debitirao na klupi Hajduka 17. srpnja 2008. godine u utakmici prvog pretkola Kupa Uefa kad je uvjeljivo slavio protiv malteške Birkirkare koju je kasnije i prošao, ali je eliminiran iz Europe od španjolskog Deportiva iz La Corune.

Trener Hajduka Vučević je postao sa navršenih 37 godina. 

Kao trener Goran Vučević vodio je Hajduk na ukupno 32 utakmice, a u prvenstvu je osvojio 55,6 posto bodova.

U svoj treći trenerski mandat u Hajduku, Vučević je ušao sa svojim najbližim suradnicima: pomoćnicima Teom Pirijom i Zlatkom Vujovićem, trenerom vratara Tonćom Gabrićem, kondicijskim trenerom Mariom Tomljanovićem i skautom Vikom Lalićem.   

Uoči utakmice s Rijekom Vučević je najavio forsiranje mladih igračaa među 19 kandidata za početni sastav čak su četvorica igrača bez ijednog službenog nastupa za prvu momčad.

U petak navečer hajdukovci su trenirali na glavnom igralištu, a atmosferu s treninga pogledajte u fotogaleriji Mira Gabele

17/4/2015 - 21:04 sati
Prva momčad
Autor: Alen Orlić
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr