Mobile menu
Pogledajte dobru atmosferu s Hajdukovog zadnjeg treninga uoči Cibalije

Pogledajte dobru atmosferu s Hajdukovog zadnjeg treninga uoči Cibalije

 
9/12/2016 - 12:30 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Cibalia - Hajduk 1:2 (Vinkovci, 10/12/2016)"
Trening prije dvoboja s CibalijomTrening prije dvoboja s CibalijomTrening prije dvoboja s CibalijomTrening prije dvoboja s CibalijomTrening prije dvoboja s CibalijomTrening prije dvoboja s CibalijomTrening prije dvoboja s CibalijomTrening prije dvoboja s CibalijomTrening prije dvoboja s CibalijomTrening prije dvoboja s CibalijomTrening prije dvoboja s CibalijomTrening prije dvoboja s CibalijomTrening prije dvoboja s CibalijomTrening prije dvoboja s CibalijomTrening prije dvoboja s CibalijomTrening prije dvoboja s CibalijomTrening prije dvoboja s CibalijomTrening prije dvoboja s CibalijomTrening prije dvoboja s CibalijomTrening prije dvoboja s CibalijomTrening prije dvoboja s CibalijomTrening prije dvoboja s CibalijomTrening prije dvoboja s CibalijomTrening prije dvoboja s CibalijomTrening prije dvoboja s CibalijomTrening prije dvoboja s CibalijomTrening prije dvoboja s CibalijomTrening prije dvoboja s CibalijomTrening prije dvoboja s CibalijomTrening prije dvoboja s CibalijomTrening prije dvoboja s CibalijomTrening prije dvoboja s CibalijomTrening prije dvoboja s CibalijomTrening prije dvoboja s CibalijomTrening prije dvoboja s Cibalijom
Trening prije dvoboja s Cibalijom

Hajdukovci su odradili posljednji trening uoči sutrašnjeg dvoboja protiv Cibalije koji se igra u Vinkovcima u 19. kolu MAXtv Prve lige.

Atmosfera u momčadi je izvrsna, kako se može vidjeti na fotografijama s jutarnjeg treninga, a igrači Joana Carrilla s nestrpljenjem i punim optimizmom iščekuju susret protiv Vinkovčana. 

Svi igrači su na raspolaganju, osim Ohandze i Savvasa koji su trenirali odvojeno od momčadi te Ćosića koji će zbog lakše ozljede propustiti susret protiv Cibalije. Svi oni bi trebali od idućeg tjedna trenirati u punom ritmu.

Poslije odrađenog treninga na glavnom travnjaku poljudskog stadiona Bijeli su se uputili prema Vinkovcima u kojima sutra u 15 sati kreće lov na nova tri prvenstvena boda.

9/12/2016 - 12:30 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr