Mobile menu

Pobjeda pionira i remi juniora u prvim polufinalnim utakmicama Kupa

 
19/4/2017 - 17:16 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Polufinale Kupa: pioniri i junioriPolufinale Kupa: pioniri i junioriPolufinale Kupa: pioniri i junioriPolufinale Kupa: pioniri i junioriPolufinale Kupa: pioniri i junioriPolufinale Kupa: pioniri i junioriPolufinale Kupa: pioniri i junioriPolufinale Kupa: pioniri i junioriPolufinale Kupa: pioniri i junioriPolufinale Kupa: pioniri i junioriPolufinale Kupa: pioniri i junioriPolufinale Kupa: pioniri i junioriPolufinale Kupa: pioniri i junioriPolufinale Kupa: pioniri i junioriPolufinale Kupa: pioniri i junioriPolufinale Kupa: pioniri i junioriPolufinale Kupa: pioniri i junioriPolufinale Kupa: pioniri i junioriPolufinale Kupa: pioniri i junioriPolufinale Kupa: pioniri i junioriPolufinale Kupa: pioniri i junioriPolufinale Kupa: pioniri i junioriPolufinale Kupa: pioniri i junioriPolufinale Kupa: pioniri i junioriPolufinale Kupa: pioniri i junioriPolufinale Kupa: pioniri i junioriPolufinale Kupa: pioniri i junioriPolufinale Kupa: pioniri i junioriPolufinale Kupa: pioniri i junioriPolufinale Kupa: pioniri i junioriPolufinale Kupa: pioniri i junioriPolufinale Kupa: pioniri i junioriPolufinale Kupa: pioniri i junioriPolufinale Kupa: pioniri i junioriPolufinale Kupa: pioniri i juniori
Polufinale Kupa: pioniri i juniori

Pioniri: HAJDUK - SESVETE 2:0
Prva utakmica polufinala Kupa za pionire
Split, Pomoćno igralište stadiona Poljud
Gledatelja: 250
Sudac: Josip Dugandžić, (Komin)
Strijelci: 1:0 Klarić (40), 2:0 Ćubelić (51)
HAJDUK: Franetović, Unušić, Bekavac, Škaričić, Gulišija, Galić (od 62. Pelivan), Klarić, Čubelić, Ljubičić (od 55. Bebić), Biuk, Mamić (od 39. Topić), (od 69. Pervan).

Pioniri Hajduka u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa na pomoćnom terenu stadiona Poljud pobijedili su Sesvete s 2:0. Prvo poluvrijeme proteklo je u izjednačenoj igri, a Hajduk je u 24. minuti stvorio mini pritisak koji je rezultirao s nekoliko uzastopnih ubačaja pred gostujuća vrata. U najizglednijoj situaciji našao se Ivan Ćubelić, ali je za malo zakasnio, odnosno ubačaj Dina Klarića je bio prebrz. 

Odluka je pala u drugom dijelu, a Bijeli su poveli u 40. minuti, kada je gostujućeg vratara svladao Dino Klarić odmjerenim udarcem s 12 metara. Klarić je sudjelovao i kod drugog gola Bijelih 11 minuta kasnije. Njegovu lijepo ubačenu loptu s lijeve strane Ivan Ćubelić je sa 16 metara plasirao u lijevi kut vratara gostiju Franka Pandže.

Momčad trenera Jure Srzića uzvratni susret polufinala Kupa odigrat će u Sesvetama za dva tjedna. 

---

Juniori: HAJDUK - BJELOVAR 1:1
Prva utakmica polufinala Kupa za juniore
Split, Pomoćno igralište stadiona Poljud
Gledatelja: 250
Sudac: Dario Kulušić, (Šibenik)
Strijelci: 1:0 Delić (44), 1:1 Jakšić (90+) 
HAJDUK: Matijaš, Barišić, Čančar (od 46. Budalić), Rakić (od 60. Vujčić), Batarelo, Nejašmić, Pasariček, Skorup, Delić (od 88. Simonović), Teklić (od 66. Vuletić), Kovačević (od 46. Vidović).

Juniori Hajduka na uzvrat polufinala Kupa u Bjelovar putuju s rezultatom 1:1. Svakoj ekipi pripalo je po jedno poluvrijeme, u prvom dijelu Hajduk je bio bolji te je osim lijepog pogotka Ivana Delića imao još nekoliko prigoda. Najbolju je propustio upravo Delić, koji je nakon ubačaja Petra Čančara promašio gol sa šest metara. Čančar je pokušao prizemnim udarcem u 25. minuti, a Josip Rakić je u 28. minuti bio u dobroj poziciji, ali i pod pritiskom, pa je njegov udarac otišao visoko preko gola. U nastavku su više prigoda imali gosti, u 55. minuti dva puta je odlično obranio Davor Matijaš, koji je u 68. minuti svladan nakon ubačaja s desne strane, ali je označeno zaleđe. Bjelovar je do izjednačenja došao u sudačkoj nadoknadi. Matijaš je pokupio jednu visoku loptu ubačenu iz kornera, ona mu je ispala iz ruke, a najprisebniji je bio Mateo Jakšić i iz neposredne blizine je ugurao u mrežu. 

19/4/2017 - 17:16 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr