Mobile menu
Pobjeda kadeta i remi pionira s Cibalijom

Pobjeda kadeta i remi pionira s Cibalijom

 
29/4/2017 - 20:30 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr
Pioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - CibaliaPioniri i kadeti: Hajduk - Cibalia
Pioniri i kadeti: Hajduk - Cibalia

Pioniri: HAJDUK – CIBALIA 1:1
Utakmica 27. kola 1. HNL za pionire
Split, Pomoćno igralište stadiona Poljud
Gledatelja: 100
Sudac: Josip Dugandžić, (Komin)
Strijelci: 1:0 Klarić (30), 1:1 Drena (55)
HAJDUK: Franetović, Unušić,  Bekavac, Škaričić, Gulišija, Galić, Klarić, Botica (od 36. Bebić), Ljubičić (od 46. Mamić), Biuk, Kekez (od 48. Ćubelić).

Pioniri Hajduka osvojili su bod u susretu s Cibalijom u utakmici 27. kola 1. HNL. Prvu prigodu Bijeli su imali u 10. minuti, Marin Ljubičić je odlično u dubinu uposlio Luku Kekeza, ali udarac je za malo neprecizan. U 23. minuti prijeti Cibalia iz slobodnog udarca, ali udarac Igora Tomića ide preko gola. Sedam minuta kasnije Hajduk je poveo. Odlično je Gregor Gulišija iznio loptu na protivničku polovicu i proigrao Stipu Biuka, čiji centaršut Dino Klarić pretvara u vodstvo Bijelih. Najveću prigodu za povećanje vodstva imao je Ljubičić u 32. minuti. On je zaobišao vratara gostiju i pucao prema golu, ali je s gol linije loptu izbio protivnički stoper. 

Ljubičić je lijepu priliku za povećanje vodstva imao i u 39. minuti, ali je neometan s 3-4 metra glavom promašio loptu koju je uputio Luka Bebić. Četiri minute kasnije Bebić sjajno prolazi u situaciji jedan na jedan, ali šutira pored gola. Potom Cibalia preuzima inicijativu i u 57. minuti dolazi do izjednačenja. Karlo Ulm ušao je u šesnaesterac Hajduka, Klarić je startao na njega, a sudac Josip Dugandžić dosudio jedanaesterac. Siguran izvođač bio je Beljo Dion Drena.

-----

Kadeti: HAJDUK – CIBALIA 3:1
Utakmica 27. kola 1. HNL za kadete
Split, Pomoćno igralište stadiona Poljud
Gledatelja: 100
Sudac: Jakov Titlić, (Hrvace)
Strijelci: 1:0 Blagaić (53), 2:0 Jenjić (64), 2:1 Išasegi (78), 3:1 Radić (80+2)
HAJDUK: Runje, Šantalab, Rončević (od 74. Milinović), Ševelj, Jenjić, Karabatić, Šarić (od 62. Šarić), Čuić (od 70. Šuto), Romić (od 58. Sušić), Blagaić, Brnić.

Kadeti Hajduka pobijedili su Cibaliju s 3:1. Momčad trenera Siniše Oreščanina nastupila je bez čak šestorice reprezentativaca koji odrađuju obveze u izabranoj selekciji. 

Hajduk je od početka utakmice preuzeo inicijativu, dok se Cibalia orijentirala na obranu i prvi udarac u okvir gola uputila u 65. minuti. Prvi udarac prema vratima gostiju uputio je Ivan Brnić u 11. minuti, no lopta je otišla pored gola. Potom je dvije prigode za Bijele imao Ivan Romić, u 14. minuti je prodorom izborio korner, a zatim dobro skočio na loptu upućenu iz kuta, ali je njegov udarac glavom bio malo neprecizan. Šest minuta kasnije Romić je promašio loptu na 10 metara nakon lijepog ubačaja Ivana Šarića s lijeve strane. 

Bijeli su svoju bolju igru realizirali tek u 53. minuti, slobodan udarac s 22 metra odlično je izveo Jakov Blagaić i pogodio gornji desni kut vratara Luke Aleksića. Drugi gol iz gužve je u 64. minuti postigao Bruno Jenjić, a gosti su smanjili u 78. minuti preko Karla Išasegija. Konačan rezultat duboko u sudačkoj nadoknadi postavio je Luka Radić udarcem sa 16 metara iskosa.

29/4/2017 - 20:30 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr