Mobile menu
Pobjeda kadeta i poraz pionira u Osijeku

Pobjeda kadeta i poraz pionira u Osijeku

 
1/10/2017 - 14:53 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr

Pioniri: OSIJEK – HAJDUK  2:0 (1:0)
Utakmica 8. kola 1. HNL za pionire
Osijek, stadion Gradski vrt
Gledatelja: 200
Sudac: Ivan Kurbaša (Bizovac)
Strijelci: 1:0 Novak (35), 2:0 Conjar (59)
HAJDUK: Silić, Bradarić, Vukman (od 57. Vuko), Krolo, Pelivan, Želalić (od 69. Posinković), Dominić, Čubelić, Petrović, Jakir (od 47. Letaj), Sučić (od 57 Žulić). 

Pioniri Hajduka doživjeli su poraz od 2:0 na gostovanju u Osijeku, u 8. kolu 1. HNL. Domaći su poveli na samom isteku prvog poluvremena, Domagoj Novak probio je desnu stranu Hajdukove obrane i doveo Osijek u vodstvo. Konačan rezultat postignut je u 59. minuti kada je Luka Conjar lobovao vratara Bijelih Tonija Silića. Igrači trenera Jure Srzića u drugom dijelu su preuzeli inicijativu i stvorili nekoliko prilika, ali bez rezultata. Najbliže pogotku Bijeli su bili u 64. minuti kada je Ivan Čubelić pogodio okvir gola te nekoliko minuta kasnije kada je Leonardo Petrović predriblao četiri protivnička igrača i u situaciji jedan na jedan bio neprecizan.   

-----

Kadeti: OSIJEK – HAJDUK  0:4 (0:2)
Utakmica 8. kola 1. HNL za kadete
Osijek, stadion Gradski vrt
Gledatelja: 200
Sudac: Ivan Kurbaša, (Bizovac)
Strijelci: 0:1 Šarić (28), 0:2 Jonjić (40), 0:3 Šarić (46), 0:4 Jonjić (50)  
HAJDUK: Runje, Iličić, Milinović, Vušković, Mamut, Škaričić (od 68. Galić), Lauš (od 62. Buble), Čuić (od 68. Popić), Jenjić (od 68. Jurica), Šarić (od 68. Belančić), Brnić. 

Kadeti Hajduka bili su vrlo efikasni, postigli su četiri pogotka i iz Osijeka se vraćaju s tri boda. Bijeli su poveli u 28. minuti, odlično je ubacio David Iličić, udarac Tina Blaža Lauša vratar domaćih kratko je odbio, a Ivan Šarić je loptu pospremio u mrežu. U 43. minuti Hajduk je nakon brze kontre došao do povećanja vodstva. Mario Čuić je oduzeo loptu domaćinima i brzo uposlio Ivana Brnića koji dugom dijagonalom pronalazi Lauša. Lauš asistira Brunu Jenjiću čiji udarac je precizan i neuhvatljiv za vratara Luku Dubrovića. Igrači trenera Igora Tolića u drugom poluvremenu nisu smanjili gas, posao su dovršili nakon samo pet minuta. Najprije je Šarić glavom sproveo u mrežu lijep ubačaj Lauša, a onda je Jenjić driblinzima izbacio iz igre četiri protivnička igrača i postavio konačnih 0:4. 

1/10/2017 - 14:53 sati
Akademija
Foto: Robert Matić / hajduk.hr