Mobile menu
Po tri pobjede i remija u zadnjih šest izvan Poljuda

Po tri pobjede i remija u zadnjih šest izvan Poljuda

 
19/10/2014 - 21:20 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr
Sve vijesti vezane za temu "Slaven B. - Hajduk 0:1 (Koprivnica - 19/10/2014)"

Šest utakmica zaredom odradili su nogometaši Hajduka izvan Poljuda! Tijekom rujna i listopada igrači Igora Tudora još nisu igrali na svojem stadionu, tu su seriju prošli bez poraza, uz po tri pobjede i remija. 

Samo jednu od tih šest utakmica odigrali su kao domaćini, ali u Dugopolju. Seriju utakmica izvan Poljuda počeli su sredinom rujna u Kranjčevićevoj gdje su odigrali 2:2 sa Zagrebom. Potom su gostovali u Parku mladeži i remizirali 1:1 s RNK Split. U Kupu su potom u gostima porazili Funtanu 0:2, nekoliko dana kasnije u Puli i Istru 1961 istim rezultatom. Pretposljednji dvoboj odigrali su u Dugopolju protiv Rijeke, nije bilo pobjednika (1:1), dok su u posljednjem slavili protiv Slaven Belupa (0:1).

U svakoj od tih šest utakmica su zabili barem jedan gol, u tri su uspjeli sačuvati svoju mrežu. Gol razlika im je u toj seriji 9:4. 

Kraj je ovo serije Bijelih izvan Poljuda, sljedeću utakmicu će Tudorovi igrači konačno odigrati na svojem stadionu, i to u subotu od 19 sati protiv Lokomotive. S gledateljima ili bez, još se ne zna.

19/10/2014 - 21:20 sati
Prva momčad
Foto: Miro Gabela / hajduk.hr